Aylık 2.4 milyon liraya küme düştük... Artık rakip Faroe Adaları

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan'a deplasmanda 2-0 yenildi. Bu sonuçla grubu son sırada tamamlayan milliler, C Ligi'ne düştü...

Aylık 2.4 milyon liraya küme düştük... Artık rakip Faroe Adaları
19 Kasım 2020 - 09:39
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan'a deplasmanda 2-0 yenildi. Bu sonuçla grubu son sırada tamamlayan milliler, C Ligi'ne düştü.

Gruptaki diğer müsabakada ise Sırbistan, sahasında Rusya'yı 5-0 yendi.

Bu sonuçların ardından Macaristan, grubu lider tamamlayarak A Ligi'ne yükseldi. İkinci sıradaki Rusya ve üçüncü Sırbistan, B Ligi'nde yoluna devam etti. Son sıradaki Türkiye ise C Ligi'ne düştü.

Puan ve ikili averajları eşit olan Sırbistan ile Türkiye arasındaki sıralamayı, deplasmanda atılan goller belirledi. Sırbistan, Türkiye'ye deplasmanda attığı 2 golün avantajıyla grubu 3. sırada bitirdi.

A Milli Takım'ın C Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ise şöyle:

Faroe Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg, Azerbaycan, Makedonya, Gürcistan, Yunanistan, Kosova, Beyaz Rusya, Litvanya, Bulgaristan, Slovakya, Kuzey İrlanda

 

MAAŞI TARTIŞMA KONUSU

Milli Takımın küme düşmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş’in maaşı tartışma konusu oldu.

Yıllık 3.2 milyon Euro alan (Güncel kur ile 29.2 milyon lira) Güneş’in aylık 2.4 milyon Lira ile küme düşerek Faroe Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg gibi takımların seviyesine gelmesi tepki çekti.

Güneş bu maaşı ile dünyada en çok kazanan 4. Teknik Direktör olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum