"Berat" operasyonunu Soylu yapmış...

Trabzon'un yerel medyasında perde arkasında Süleyman Soylu olduğu iddia edildi...

"Berat" operasyonunu Soylu yapmış...
07 Ocak 2021 - 10:35 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 16:19

Trabzonspor, Berat Özdemir'in transferini açıkladı. Bordo Mavililer, Gençlerbirliği'ne 2 milyon 500 bin Euro sözleşme fesih beledi ödeneceğini açıkladı. Fakat Trabzon’un yerel medyasından transferle ilgili Süleyman Soylu iddiası geldi.

İddiaya göre İçişleri Bakanı Soylu transferde devreye girerek Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Montpellier, Nantes ve Parma gibi kulüplerin istediği oyuncu için Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’ın ikan olmasında etkili oldu.

Haberi yapan 61Saat’in aktardığına göre Berat için Trabzonspor yönetimi adeta savaş verdi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın sözünden çıkmayan yönetim transfer listesinin birinci sırasında bulunan bulunan Berat’ı kadrosuna kattı ama arka planda yaşananlar daha da dikkat çekti.

Gazetenin konuyla ilgili haberi şöyle:

“Berat’ın peşine düşen İstanbul ekipleri her ne kadar zorlasa da Gençlerbirliği Başkanı Cavcav’ı ikna edemedi. Gençlerbirliği kaynaklarından öğrendik ki transferin perde arkasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı Ankara ekibinin duyduğu büyük sevgi ve saygısı yatıyormuş.

Trabzonlu Bakan Soylu’yu çok seven Ankara ekibi işte bu nedenle Trabzonspor’a bu transferde fazla zorluk çıkarmayarak anlaşmaya vardı. Cavcav’ın en yakını Trabzonlu Erdem Alataş da Berat ile konuşarak kendisi için en iyi seçimin Trabzonspor ve Avcı olduğunu söyleyerek Berat’ı ikna ettiğini öğrendik.”

 

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Süleyman Soylu ile…

Berat Özdemir

YORUMLAR

  • 0 Yorum