İrem Derici: Mastürbasyon Yaparken Annem Bastı

Konuşanlar Programıyla Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya'nın programına konuk olan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin açıklamaları gündeme damga vurdu.

İrem Derici: Mastürbasyon Yaparken Annem Bastı
07 Ocak 2021 - 10:37
Exxen platformunun güçlü programları arasında gösterilen Konuşanlar programına katılan İrem Derici, üniversite yıllarında porno izleyip mastürbasyon yaparken annesine yakalandığını anlattı.

Ünlü şarkıcının bu sözleri sosyal medyada büyük bir etki yarattı.

Komedyen Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayın yapmaya başladı. Kaya'nın son konuğu ise ünlü şarkıcı İrem Derici oldu.

"TAVŞAN GİBİ BAKAKALDIM"

Şarkıcı İrem Derici, özel hayatı hakkında yaptığı itirafla ağızları açık bıraktı.

Üniversite yıllarında cinsel içerikli film izleyerek kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını anlatan dobra şarkıcı "Kimse şüphelenmesin diye kapıyı tam kapatmayıp aralık bıraktım. Annem odaya girip gördü.

Toparlanmak yerine far görmüş tavşan gibi bakakaldım. Annem de bana bakakaldı sonra da kaçtı" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının bu itirafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızları olarak dünyaya geldi. Dört yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü liseyle beraber bitirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

2012'de "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013'te ikinci single'ı "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı

Bu maksi teklinin ilk klibi "Sevgi Olsun Taştan Olsun" şarkısına çekilirken ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e çekildi. "Zorun Ne Sevgilim", Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta iki numarada kaldı.

2014'te yayımladığı "Kalbimin Tek Sahibine" single'ı Türkiye'de hit olarak YouTube'da izlenme başarısı yakaladı.Aynı yıl ikinci maxi single'ı Üç'ü çıkardı. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"in yanı sıra "Nabza Göre Şerbet" şarkılarına video klip çekildi. Mart 2015'te "Değmezsin Ağlamaya" ve Eylül 2015'te "Aşk Eşittir Biz" single'ların yayımladı. "Aşk Eşittir Biz", Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Aynı yıl ayrıca Emrah Karaduman'ın Tozduman albümündeki "Nerden Bilecekmiş" şarkısını seslendirdi


YORUMLAR

  • 0 Yorum