Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın maliyeti belli oldu! İşte yıllık ücreti

Siyah beyazlı kulüp yeni sezonun ilk transferi Salih Uçan'ı bugün resmen açıklayacak. Beşiktaş’ın flaş transferinin 2+1 yıl için maliyeti belli oldu.

Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın maliyeti belli oldu! İşte yıllık ücreti
04 Temmuz 2021 - 11:36

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcunun Süper Lig’den 3 takımı reddederek Beşiktaş’a geldiği belirtildi. Asbaşkan Emre Kocadağ, “Salih’i bir yıldır yakından takip ediyorduk. Takıma büyük katkı yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta Salih Uçan’ın transferi bugün resmen açıklanacak. Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendisi ve menajeri Ömer Uzun ile masaya oturup her konuda anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, 27 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Bonservisi elinde bulunan Salih Uçan’a da yılda 7 milyon liradan 2+1 için toplamda 21 milyon lira ücret ödenecek.

Kocadağ: Takıma büyük katkı yapar

Siyah beyazlı kulübün yeni sezon öncesi ilk transferi olan Salih Uçan’ın, teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi üzerine alındığı bildirildi. Ofansif orta saha oyuncusu isteyen Yalçın’ın, yönetim tarafından kendisine sunulan listede yer alan isimlerden Salih’i tercih ettiği ifade edildi. Asbaşkan Emre Kocadağ, bir yıldır yakından takip ettikleri Salih Uçan’ın takıma büyük katkı yapacağına inandıklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum