Dolar arttı! Sıfır araba ve 2. el için korkutan sözler

Dolar kuru ve Euro artışı sonrası sıfır araba fiyatları ve 2. el araba piyasası da tedirgin oldu. Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci önümüzdeki günler için araba fiyatları için iç açıcı konuşmadı.

Dolar arttı! Sıfır araba ve 2. el için korkutan sözler
08 Haziran 2023 - 15:23

Sıfır araba fiyatları ile 2. el araba fiyatı piyasası son dolar kuru ve euro kuru artışı sonrası yeni zamlarla karşı karşıya kalacak. Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci de araba piyasasına dair yenilikler yanı sıra pazardaki otomobil fiyatı artışlarına dikkat çekiyor. 

Araba fiyatları piyasasındaki sisteme dikkat çeken Emre Özpeynirci, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Kur yükseliyor, fiyatlar artacak demek‼️ Faiz yükseliyor, maliyetler artacak demek‼️ Kredi bulunmuyor, sistem kitlenmek üzere demek‼️ 1) Şimdilik 'fiyatlar daha da artar' diye alanlarla sistem devam ediyor.  2) Geçmiş satışların teslimatları yapılıyor. 3) Bir de araç bekleyen kurumsal firmalar var. Belki pazar sene sonunu bu tempoyla tamamlayabilir de, 2024'te ne olur, hiç bilinmez⁉️ Ne desem boş valla…” ifadelerini paylaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum