DrSeniorDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Diş Hekimleri ve Uzman Doktorlarımız,16 yılı aşkın klinik tecrübeyle, implant tedavisivedişhekimliğinin her alanında, kaliteli, sonuç odaklı ve garantili hizmet vermekteyiz. DrSeniorDent, 2007 Tarihinde Dr. Tahir Özçelik ve ekibi Faruk Uyanık Cengiz Zengin tarafından kurulmuştur. Şişli Halaskargazi caddesinde İstanbul’un tam merkezinde kliniğimiz, son teknoloji ekipmanlarla hızlı ve güvenilir sonuçlara imza atmaktadır.

DrSeniorDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
16 Şubat 2023 - 10:56

Amacımız, yurt içi ve yurt dışı hastalarımıza uzmanlık gerektiren dişhekimliği hizmetlerini en yüksek kalitede sunmak, hastalarımızın dental, estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarına cevap vermektir.
Tüm kadrosu ile uluslararası bilimsel teknikleri kullanarak konservatif, estetik, etik yaklaşımla, çözümleri hastalarının kendi beklentilerinin ötesine taşır.
Yurt dışından gelen konuklar için havaalanında karşılama-uğurlama, tedavi esnasındaki servis hizmetleri ve konaklama gib itedavi süreci planlamalarının eksiksiz şekilde sürdürülmesiyle sağlık turizmi alanında iddialı bir büyüme hedeflemektedir.
Aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çalışan kadrosuyla, tedavi ve erken teşhisin öneminin bilincinde olarak, konuk beklenti ve ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamak için sürdürdüğü çalışmalar maksimum hijyen ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla tamamlanmaktadır.

HİZMETLERİMİZ
İmplant Tedavisi
All On Four İmplant
Bir Günde İmplant – Same Day Implant
Sinüs Lifting Operasyonu
Lamina PorselenKaplama (EMAX)
ZirkonyumDişKaplama
GenelAnesteziveSedasyon
Dental Bonding
DişBeyazlatma (Bleaching)
PembeEstetik (EstetikDişEtiTedavisi)
Periodontoloji (DişEtiTedavisi)
Endodonti (KanalTedavisi)
Ortodonti – DişTeliTedavisi
Invisalign (ŞeffafOrtodonti)
Pedodonti (ÇocukDişHekimliği)
CerrahiUygulamalar
ProtetikTedaviler (Protez)
Inlay Onlay Overlay Dolgular
DijitalDişHekimliği

Web Sitesi: https://drseniordent.com/
Adres: MerkezMah. Halaskargazi Cad. Aykaç Plaza No: 199 Şişli/İstanbul
WhatsApp: +90 542 277 80 34

İçerikSağlayıcıOranjMedya


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum