Dünya Standartlarında Ücretsiz Eğitim: DyorexAkademi

Son yıllarda dünyada ve ülkemizde popülerleşen ve oldukça büyük bir kitlenin teknolojisini merak ettiği blok zincir ve kripto paralarla alakalı bilgi edinmek ve en temelinde kendimizi geliştirmek oldukça önemli bir hale geldi.

Dünya Standartlarında Ücretsiz Eğitim: DyorexAkademi
06 Aralık 2022 - 12:23

Dünyada kripto paralara yatırım yapan ülkeler arasında 12. sıradayız. Bir çoğumuz kripto paraları yalnızca Bitcoin ve altcoin alım-satım işleminden ibaret olarak biliyor. Blok zincir teknolojisi, bir kripto paranın ne gibi projelere sahip olduğu ve elinde bulunduran kişiye ne gibi imkanları tanıdığı, DeFi’ın ne demek olduğunu, nasıl NFT yaratabileceğimizi, Web 3.0’ın anlamını ve bize vadettiklerini, Metaverse ile nasıl sanal gerçekliğe adım atabileceğimizi ve daha fazlasını bilmiyoruz ve doğru kaynaktan öğrenemiyoruz.
Bu durumu düzeltmek adına Dyorex Akademi’de ‘Herkes İçin Eğitim’ görüşüyle başlattığımız akademi platformumu devreye giriyor. İster başlangıç seviyesinde bir yatırımcı, isterse de piyasada kendi stratejisini geliştirmiş tecrübeli bir yatırımcı burada dilediği kadar bilgiye hâkim olabilecek. Blok zincir teknolojisini öğrenmek isteyen ve geleceğe yakından adım atmak isteyen herkes için Dyorex eğitimleri Akademi sayfasında hizmet göstermeye devam edecek.
Dyorex Akademiile Hangi İçeriklere Erişebileceğini Merak Ediyor Musun?
Dyorex Makale:Bir şeyi öğrenmek istiyorsanız öncelikle onun en temelinden yani kavramlarından öğrenerek başlamalısınız. Kripto varlık terimlerinin tek çatı altında toplandığı kripto sözlük ve makalelere ulaşabilirsiniz. Bunun için de teknik ve temel terimlerin harmanlanmış bir hali makaleler bölümü sizleri bekliyor.
Webinar Eğitimleri: Yatırım psikolojisi, risk yönetimi ve temel ve teknik analiz başta olmak üzere 22 konudan oluşan birebir webinar eğitimleriyle finansal okuryazarlığınızı arttırmak sizin elinizde.
Dyorex Analiz: Günlük olarak paylaşılan Bitcoin, Ethereum ve birçok altcoin analiziyle beraber piyasadaki fiyatlamaları öğrenebilir, kendi yatırım stratejinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca On-Chain teknik göstergeleriyle beraber yine kripto paralarda temel ve tekniğin harmanlanmış haliyle kripto para dünyasındaki eğitiminizi destekleyebilirsiniz.
Dyorex Bülten:Kripto para piyasasına dair günlük haber gelişmelerine en önden ulaşmak için DyorEX Bülteni tercih edebilirsiniz ve böylelikle kripto para piyasasında her zaman güncel kalmış olursunuz.
DyorexPodcast:Yalnızca görüntüleyerek değil, işte, okulda, otobüste bile kripto para jargonlarını podcast olarak dinleyerek öğrenin.
Coin+ Eğitimleri:Ünlü Fed Ekonomisti ve Blockchain Uzmanı Erkin Şahinöz ile temel analiz alanlarında alacağınız eğitimlerle blokzincir teknolojisini detaylı bir biçimde geçerek öğrenebileceksiniz. Kısacası en temeldeki konu olan blok zincir nedir sorusundan, metaverse dünyasına, kripto para projelerinden, Web 3.0’a ve kripto para ekosistemi için önemli olan isimler gibi birçok konuda fikir sahibi olabileceksiniz.
İşin özü eğitimden geçiyor ve kripto para piyasasında kulaktan dolma bilgiler yerine Dyorex Akademi ile okuyup, araştırdıktan sonra yatırım stratejinizi oluşturabilir bu dünyada para kazanabilirsiniz. academy.dyorex.com web sitesinde, kripto para nedir kavramından tutun kişisel finans eğitimlerine kadar hemen hemen her konuyu kapsayan yüzlerce makale, onlarca eğitim videosu ve haber başlıklarına ulaşabileceksiniz. Kripto para dünyasını keşfetmek sizin elinizde ve bu dünyaya yapacağınız yolculukta ihtiyaç duyacağınız tüm kavramları başlangıç seviyesinden, tecrübeli seviyeye kadar sizlere ulaştırmak en büyük amacımız. Kısacası, tavsiye değil eğitim kazandırır.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum