Erman Hoca'nın kitabı çok ses getirir

Erman Toroğlu'nu iki kelime ile tarif et deseler, "Çatır çatır" derim. Futbolu çatır çatır oynadı. Hakemliği çatır çatır yaptı, sadece gördüğünü, bildiğini çaldı....

Erman Hoca'nın kitabı çok ses getirir
28 Nisan 2022 - 10:33 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 - 08:58

Erman Toroğlu'nu iki kelime ile tarif et deseler, "Çatır çatır" derim. Futbolu çatır çatır oynadı. Hakemliği çatır çatır yaptı, sadece gördüğünü, bildiğini çaldı. Televizyon ekranlarında da, gazete sütunlarında da yorumlarını lafı eğip bükmeden, eveleyip gevelemeden "çatır çatır" yaptı. Bu dobralığı başına türlü iş açtı ama o hiç geri durmadı.
Erman Toroğlu'nun Turkuvaz Kitap'tan çıkan "Oynadım, Oynattım, Oynatalım" adlı biyografi kitabını duyar duymaz, içimden "Bu kitap pek çok kişiyi oynatır hatta yerinden hoplatır" diye düşündüm. Nitekim, geçen hafta atv Kahvaltı Haberleri'ne kitabını tanıtmak için çıktığında kopacak fırtınalardan iyice emin oldum.
Hocamız, hakkını helal etmeyeceği kişileri açıkladı. Hem de öyle, isimlerini filan saklamadan, çatır çatır... Aralarında futbolculuk döneminde şike yapmakla suçladığı Şenol Güneş'ten sağlam duramadığını iddia ettiği Uğur Dündar'a, kendisini kazıklamakla itham ettiği ilk iş ortağından Digitürk'ün genel müdürüne kadar pek çok isme ateş püskürdü.
Bülbülün çilesi dilinden... Erman Toroğlu belli ki yine pek çok dava ile uğraşmak zorunda kalacak.

Adriana Lima'nın göbeği
Efendim, ünlü model...

YAZININ DEVAMI 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum