Eşlerinden boşanan erkeklerin itirafları şaşırttı

Hiç kimse boşanmak için evlenmez. Ancak evlilikte yaşanan anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları ve kavgalar boşanmalarla sonuçlanabilir. Boşanma kararı alırken her detay mutlaka düşünülür. Sosyal medyada eşlerinden boşanmış olan erkekler bu kararı almalarının ardındaki sebebi tek tek açıkladı. Eşlerinden boşanan erkeklerin itirafları şaşırttı.

Eşlerinden boşanan erkeklerin itirafları şaşırttı
06 Mayıs 2023 - 11:11 - Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 10:27

 

Boşanma, evliliklerin ve ilişkilerin tamamen bitmesi anlamına gelir. Bu, bencillik, anlaşmazlık, sadakatsizlik gibi bir dizi neden tarafından desteklenen karmaşık ve kişisel bir karardır.

Nedeni bir çiftten diğerine değişebilse de, insanların eşlerinden boşanmayı seçmesinin bazı küçük nedenleri olabilir. İşte erkeklerin eşlerinden boşanmayı seçmelerinin bazı olağandışı nedenleri.

TEMİZLİĞE TAKINTI

TEMİZLİĞE TAKINTI 

 

 

"Temizliğin önemli olduğunu anlasam da karım bunu tamamen yeni bir düzeye taşıyor. Aşırıya kaçar ve evdeki şeyleri temizlemeye ve düzenlemeye aşırı takıntılı hale gelir. Bu, aramızda çok fazla gerilim yarattı ve artık netleştiğime göre, kavgalarımızın temel nedeni de buydu. Bu sebeple boşanma kararı aldım"

FİNANSAL PROBLEMLER

FİNANSAL PROBLEMLER 

 

“Karım cimridir. Para konusunda endişelenmek gerekli ama onarım gerektiren şeylere para harcamayı reddediyor! Birisi hastalansa bile para harcamaz. Bu duruma pek çok çare düşündü. Son altı yıldır tek bir tatile çıkmadım ve bu beni rahatsız ediyor. Üç ay önce boşanma davası açtık.”

EVCİL HAYVANLAR

EVCİL HAYVANLAR 

 

“Bu, birinin partnerinden boşanmasının en sıra dışı nedeni olabilir - ben karımı kedileri yüzünden boşadım! Kedileri evlendiğimizden beri baş belası ve gömleklerimi mahvettiler ve istedikleri yere yere işediler. Bir keresinde öfkeyle ya ben ya da kediler dedim, o kedileri seçti! İlişkimiz yerine evcil hayvanlarına öncelik verdi ve bu yüzden onu terk edeceğim"

KARİYER ODAKLI

KARİYER ODAKLI 

 

“Eşim kariyer odaklı bir insan. Onun kariyeri ile bir ilişkisi var, benimle değil. İşine o kadar öncelik veriyor ki evliliğimize ve ailemize hiç aldırış etmiyor. Bu ihmal duygusu, ondan boşanmak gibi büyük bir adım atmamı sağladı. Sadece ihmal edilmeye dayanamıyorum. Onu benimle vakit geçirmeye teşvik ederek aramızı düzeltmeye çalışsam da umursamıyor.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum