Esra Erol "mesele bildiğiniz gibi değil" dedi

Esra Erol canlı yayında, sosyal medyadaki olumsuz eleştirilere tepki gösterdi.

Esra Erol "mesele bildiğiniz gibi değil" dedi
29 Eylül 2020 - 22:02 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 18:52
Komşusundan hamile kalan ve çocuğun babası açıklanınca sevinç gösterisi yapan Esra Karakuş olayı sosyal medyada vatandaşların tepkisine yol açtı. Esra Erol canlı yayında, sosyal medyadaki olumsuz eleştirilere tepki gösterdi.

Esra Erol, 'kendisine ve 4. sezonda ekranda olan programına haksızlık yapıldığını söyledi. Erol, "Sosyal medyada 3 saniyelik bir görüntüyle sistematik bir şekilde şahsıma saldırı yapıldı. Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde, başka bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum. Bu olay 3 saniye değil. Günlerce araştırma yaptık” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET YAZARINDAN "KOMPLO"

Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir, Esra Erol’a yönelik eleştiriler üzerine bir yazı kaleme aldı.

Şendir yazısında, "Masum bir duyarlılıkta, RTÜK’e çağrılar, “Esra Erol’un programına ceza verilsin” diye olur. Bu vakada çağrılar, ‘ATV kapatılsın’ şeklinde gitmeye başladı. Hayatın olağan akışına uygun bir çağrı değil bu." ifadelerini kullandı.

Şendir yazısında, Esra Erol üzerinden “ATV’nin ipe götürülmeye çalışıldığını” iddia etti.

 

NE OLMUŞTU

ATV ekranlarındaki Esra Erol'un programında bir kadın, çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunmuştu.

Canlı yayın sırasında DNA testi sonuçlarını açıklayan Esra Erol, kadının eşine çocuğun biyolojik babası olmadığını söylemesi üzerine, "Nasıl yani, kim babası" tepkisini almıştı.

Kadın ise "Ben biliyordum zaten. Şükür elhamdülillah diyorum" ifadeleriyle sevindiğini söylemişti.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ise isim vermeden Esra Erol'un programıyla ilgili olarak, “Gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır” açıklamasında bulunmuştu.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum