EURO 90 PLUS TV TÜRKİYE'DE

30 Kasım 2016’da yayın hayatına Almanya’da başlayan kanal 5 Haziran 2020 yılında Türkiye’de şubesini sizlerin hizmetine açtı.

EURO 90 PLUS TV TÜRKİYE'DE
17 Kasım 2022 - 10:33
30 Kasım 2016’da  yayın hayatına Almanya’da başlayan kanal 5 Haziran 2020 yılında Türkiye’de şubesini sizlerin hizmetine açtı.
 Konuyla ilgili  Star Life Medya ya bir açıklama yapan  Yönetim Kurulu Başkanı  Burhan Vedat Yorgancı ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Ofisi Başkanı Fatih Altıner , ülkelerine döviz kazandırmak amacıyla Türkiye şubesini faaliyete geçirmişlerdir. Euro 90 Plus TV 60 ülkede Eutelsat 7B uydusundan yayın yapmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Vedat Yorgancı şu açıklamayı yapmıştır: “Ülkemizde sağlık Avrupa’ya göre çok daha gelişmiş olmakla birlikte fiyat olarak da ülkemize tüm ülkelerden insanların geldiği bir cazibe merkezidir. Bizler de bu konuda sağlık sektörünü tüm Avrupa’ya tanıtmak ve ülkemize döviz kazandırmak istiyoruz. Ayrıca tekstil ve ticari faaliyetler alanında da ülkemizi Avrupa’ya tanıtıp ihracatı arttırmayı planlıyoruz. Böylelikle de ülkemizi Avrupa’ya bu Euro 90 Plus ailesi olarak hem tanıtmak hem de ihracatı geliştirmek bu bağlamda ülkemizin milli safi gelirini arttırmayı hedefliyoruz.” Bu proje Euro 90 Plus Avrupa’daki gözünüz olarak tanımlanabilir. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Ofisi Başkanı Fatih Altıner ise yaptığı açıklamada “Euro 90 Plus TV Eutelsat 7B uydusu aracılığı ile yayına çıkan kanalımız yaklaşık 60 ülkede yayın yapmaktadır. Yeni yayın döneminde 777 yarışma programı, 7 ülke, 7 çocuk,7 yaş ve Türkiye’deki müzik sanatçılarını Avrupa’ya tanıtan Musıc Europa Programı ile sanatçılarımızın önünü açmak ayrıca ülkemizin doğal güzelliklerini göstererek ülkemize turist çekmeyi planlıyoruz. Daha dinamik, yenilikçi ve öncülüğünü yapacağımız tüm Türkiye güzelliklerinin profilini sunan yeni bir yayıcılıkla yayın hayatımıza devam etmek istiyoruz.
İhracatın arttırılması dış ticaret açığının kapanmasına katkıda bulunarak Türk firmalarının Avrupa’daki gözü olmak ve bu yolda bizi yalnız bırakmayacak olan tüm seyircilerimize sonsun şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum