Bakü Electronics: Uzman Ekibimiz ile Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz

Uzun zamandır sektörde yer alan Bakü Electornics yetkilisi, uzman ekibi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini ve dünyaca ünlü markaların elektronik ürünlerinin satışında bulunduklarını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkili, “Elektronik aletlerde kalite ve yüksek performans oldukça önemli. Bu nedenle dünyaca ünlü markaların ürünlerinin satışında bulunmanın değerli olduğunu düşünüyorum. Biz de geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Bu birçok açıdan önemli. Çünkü bu sayede müşterilerin taleplerini en iyi şekilde karşılama şansı elde ediyoruz. Şu anda da 24 Ekim’de Bakü Electronics’in 25. mağazasını açtık. Açtığımız mağaza, Sumgayıt’taki ikinci mağaza.” ifadelerinde bulundu.

Bakü Electronics: Uzman Ekibimiz ile Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz
17 Kasım 2022 - 20:36

 

Sumgayıt’taki İkinci Mağazamızı Açtık

Şubeleşme çalışmalarına devam eden Bakü Electronics, Şumgayıt’ta da ikinci mağazasını açtı. Bu sayede şube sayısını arttıran Bakü Electronicsyetkilisi, “Açılış töreni oldukça görkemliydi. Birçok kişinin katılımıyla gerçekleşen törende şirket yönetim konuşmasını gerçekleştirdik. Bizim için müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak ve onların yenilikçi ürünleri satın almasını sağlamak oldukça önemli. Açılış etkinliğimizin katılımcılarına da çeşitli ödüllerimiz oldu. Ayrıca açılışa özel beyaz eşya ve televizyonların tamamının 24 ay peşinatsız faizsiz kredi ile satın alınabilmesini olanaklı hale getirdik. Bu tür açılışların önemli olduğunu düşünüyoruz. Uzun süredir sektörde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızı aynı kurumsallıkla sürdürebilmek için profesyonel çizgimizde devam ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.”

Uzun Zamandır Sektörde Bulunuyoruz

Yaklaşık 27 yıldır çalışmalarda bulunan ve çalışmalarını profesyonel ve kurumsal bir şekilde sürdüren Bakü Electronics, şubeleşme çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkili, “Müşteri odaklılık ilkesi dahilinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Teknoloji sektörü oldukça önemli. Elektronik ve teknolojik ürünlerin kalite standartlarının üzerinde olması gerekiyor. Kalitesiz malzemelerden üretilen teknolojik ürünlerin kullanım süresi kısa oluyor. Bu ise kullanıcının maddi anlamda çeşitli zorluklarla baş başa kalmasına sebebiyet veriyor. Bu nedenle dünyaca ünlü markaların ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. İstiyoruz ki her insan bütçesine göre istediği ürüne zahmetsiz bir şekilde ulaşabilsin. Bu noktada müşterilerimizin talepleri ve isteklerini de ciddiye aldığımızı ve onların isteklerine göre çalışmalarımızı yenilikçi bir şekilde sürdürdüğümüzü ifade etmem mümkün.” sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum