Fenerbahçe resmen açıkladı: Sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını KAP’a bildirdi.

Fenerbahçe resmen açıkladı: Sözleşme detayları belli oldu
02 Haziran 2022 - 20:18
Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, “Şirketimiz, 2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile 3.000.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır” ifadelerini yer verildi.

Fenerbahçe Twitter hesabından ise Jesus ile ilgili şu bilgiler verildi:

Mesleği boyunca 3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 majör kupa kazanan dünyaca ünlü Portekizli teknik yönetici Jorge Jesus, önümüzdeki 1 dönem boyunca Fenerbahçemizin başında olacak. 33 yılı aşkın mesleğinde 15 ekip çalıştıran Jorge Jesus, çıktığı 834 resmi maçta 2,04’lük puan ortalaması yakaladı. Braga, Benfica, Sporting CP Lizbon, Al-Hilal ve Flamengo üzere grupları çalıştıran 68 yaşındaki çalıştırıcı, ulusal ve memleketler arası olmak üzere toplam 19 kupa kazandı. Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus’a, ismini Ekibimizle ve büyük taraftarımızla ulu tarihimize yazdıracağı bir dönem diliyoruz!

İmza merasimi yarın

Fenerbahçe Spor Kulübü, Jorge Jesus’un imza merasimi ve basın toplantısının yarın düzenleneceğini açıkladı.

İşte o açıklama

Teknik Yöneticimiz Jorge Jesus’un imza merasimi ve basın toplantısı 3 Haziran Cuma günü (yarın) saat 15.00’te yapılacaktır. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleşecek imza merasimi, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

JORGE JESUS’TAN BİRİNCİ AÇIKLAMA

Ben ve grubum biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun vakittir bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir grupta çalışacağız. Ben ve grubum de tutkulu insanlarız. Fenerbahçe’de olduğum için çok memnunum. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geldim. Zira Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Bunu başaracağız. Birinci amacımız Harika Lig’i kazanmak. İkinci amacımız de Şampiyonlar Ligi’nde kümelere kalmaz. Eleme tiplerinde güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz. Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle taraftarlarımızı memnun edebiliriz.

Jorge Jesus

SELAHATTİN BAKİ NELER DEDİ?

“Çok kolay bir süreç olmadı. Talibi çok olan bir hoca. Mesleğini konuşmaya gerek yok. Birinci günden beri liderimizle gücü tuttu. Birinci görüşmeden itibaren iş kolay çözülmeye başladı. Başka teklifler elendi. Topluluğumuza iyi olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum