'Görgüsüz, gazeteci falan değil!'

Fatih Altaylı Hilal Kaplan'a demediğini bırakmadı! 'Görgüsüz, gazeteci falan değil!' Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, TRT Yönetim Kurulu'na atanan Hilal Kaplan için köşesinde çok sert ifadeler kullandı.

'Görgüsüz, gazeteci falan değil!'
17 Temmuz 2021 - 14:54 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 09:06

Habertürk yazarı, gazeteci Fatih Altaylı TV5’te katıldığı Konuşmadan Olmaz programında Hasan Basri Akdemir’in sorularına yanıt verdi. Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TRT yönetim kuruluna atanmasına tepki gösteren Altaylı, Hilal Kaplan için “Her tuzum var diyene hıyar alıp koşmak gibi bir şey” dedi.

“BUNU ZATEN KABUL ETMEK…”

Hasan Basri Akdemir’in “Gazeteci, kamu yayıncılığı yapan bir yerde yöneticilik yapabilir mi?” sorusuna, Fatih Altaylı, “Onlara gazeteci dediğiniz için sizi kınıyorum, gazeteci falan değiller” dedi ve ekledi: “O bir devlet, kamu görevi. Özel bir televizyon değil. Bunu zaten kabul etmek başlı başına bir görgüsüzlük. Her tuzum var diyene hıyar alıp koşmak gibi bir şey. Ne işin var ya senin. ‘Teşekkür ederim efendim beni bu göreve layık gördüğünüz için, ben gazeteciyim.’ Bu cevap en yakışır cevaptır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum