GS, FB, BJK yok Türkiye'yi 'Tayyip'in Takımı' temsil ediyor

Siyasetten sonra spora da el atan solak medya, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takımı' algısıyla Medipol Başakşehir'in Avrupa'daki başarısına gölge düşürmeye çalışıyor.

GS, FB, BJK yok Türkiye'yi 'Tayyip'in Takımı' temsil ediyor
15 Aralık 2019 - 12:39
Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi J Grubu son haftasında Bundesliga lideri Mönchengladbach'ı yenerek ilk kez Avrupa kupalarında grup aşamasını geçmesi yeni bir tartışma başlattı.

2018-2019 sezonunda  solak medyanın hedefi haline gelen ve 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takımı' algısıyla ayrıcalıklar sağlandığı iddia edilerek kafalarda soru işaretleri oluşturulmak istenen Medipol BaşakşehirGS, FB, BJK ve Trabzonspor'un olmadığı Avrupa'da tek başına Türkiye'yi temsil etmeyi sürdürüyor.

Şampiyonlar ligi için kritik puan



Avrupa'daki takımlarımızın başarısız sonuçları nedeniyle ülke puanında gerileyen ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt takımımızın katılmama riskiyle karşı karşıya kalan ülkemiz için Medipol Başakşehir tarihi bir başarının altına imza atarak rahat bir nefes aldırdı.



Şu anda sıralamada 11. basamakta bulunan Türkiye, Başakşehir'in galibiyetiyle 2019-20 güncel puanını 4.200'e çıkardı. Türkiye, en yakın rakibi Avusturya ve Ukrayna ile kıyasıya mücadelesini sürdürüyor. Geçen sezon Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile son maça kadar mücadele eden Başakşehir için solak medyanın iri gazetesi Cumhuriyet'in spor servisinin iğrenç haberleri gündemi meşgul etmişti. İBB'nin sponsorluklarıyla kulübün zar zor ayakta kaldığını, yeni belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gelmesiyle 'Şimdi Başakşehir düşünsün' diye manşet atan Cumhuriyet tıynetini belli etmişti.

Başakşehir üzerinden Tayyip Erdoğan'a ağır ithamlarda bulunan Cumhuriyet gazetesinin, Medipol Başakşehir'in tarihi zaferi sonrası sessizliğe bürünmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Akit

YORUMLAR

  • 0 Yorum