Güzel oyuncudan çarpıcı ilişki itirafı

Aşk gereksiz bir efor gibi sevgi daha kıymetli Birçok başarılı projeyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Burcu Cavrar, güzelliğiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Posta'dan Oya Çınar'a röportaj veren güzel oyuncu, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

Güzel oyuncudan çarpıcı ilişki itirafı
24 Mart 2024 - 10:15 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 09:32

 

Oyuncu Burcu Cavrar, aşkın kimyasal bir bozulma durumu olduğunu söylüyor ve "Aşk rahat bir duygu değil ve ben artık ilişkide rahatlığı tercih ediyorum. Aşktaki o anksiyete, tedirginlik, tetikte olma hali çok yorucu" diyor.



 

 

Kendisi, “Böyle şeylere yaslanmam” dese de şu ara rüzgarı arkasına aldı, etkisi epey hissediliyor. Burcu Cavrar, yeni filmi ‘Aile Çıkmazı’nda bir ajan olarak sinema izleyicisinin karşısında. Ekranda da Vicdan rolüyle izliyoruz. Oyunculuk serüvenini ve daha fazlasını konuştuk.

GÜVEN PROBLEMİM VAR KENDİME KARŞI BİLE ŞÜPHECİYİM

GÜVEN PROBLEMİM VAR KENDİME KARŞI BİLE ŞÜPHECİYİM 

 

Yeni filminiz ‘Aile Çıkmazı’ 15 Mart’ta vizyona girdi. Henüz izlemeyenleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikayemiz bir aile komedisi ama aynı zamanda biraz macera, biraz hüzün de var içinde. Arkeolog bir aile, bir kazıda önemli bir parça buluyorlar ve sonra o parçaya ilgili başlarını ağrıtacak olaylar zinciri başlıyor. Bir tarihi eserin peşinden koşan bir takım tatlı karakterlerimiz var yani.

Siz de Salıvın rolündesiniz. Nasıl bir karakter Salıvın?

Salıvın bir ajan. Hikayede bir karanlık yan var. Ben o karanlık yandayım ama bir yandan da hiç göründüğüm gibi değilim aslında. Sürprizli biri bence.

 

 

İnsanların kariyerinde, “Allah yürü ya kulum dedi” dediğimiz dönemler oluyor. Şu ara böyle hissediyor musunuz?

Bazen rüzgarı arkana aldığını hissettiğin dönemler olur. Öyle bir dönemdeyim belki. Ama öyle de olsa hayatta hiçbir şey stabil değil. O yüzden o hisse sırtımı yaslamıyorum.

HEP NE İSTEDİĞİNİ BİLEN ‘İNEK’ BİR ÖĞRENCİYDİM

Tiyatro okumuşsunuz. Hep ne istediğini bilen bir çocuk muydunuz?

Kararlıydım evet. Erken de büyüdüm galiba, şımarık olmadım hiçbir zaman. Ailem bu yüzden benden çok emindi. Hiç, “Ne olacak bu çocuk?” demediler. Hep eminlerdi iyi bir şey yapacağımdan.

 

Çalışkan öğrenciydiniz o zaman?

İnek öğrenciydim tam. Üniversitede biraz kırıldı o ama ortaokul ve lisede hep çok çalışkan bir çocuktum.

 
KARİYERİMDE SON DAKİKA GOLLERİ YEDİM MOBBİNGE UĞRADIM

KARİYERİMDE SON DAKİKA GOLLERİ YEDİM MOBBİNGE UĞRADIM 

 

Olduğunuz yere gelirken çok zorlandınız mı?

Okulla beraber 2010 yılında oyunculuk hayatım başladı aslında. Ancak bir süre çok destekleyici enerjiler akmadı hayatıma. Çok terslikler, saçmalıklar, son dakika golleri, mobbingler yaşamadım dersem yalan olur. Üzerine de pandemi… Şimdi o enerjinin değiştiğini, daha rahat aktığını hissediyorum. Ustalardan da hep duyardık, “Her oyuncunun bir zamanı vardır” diye belki de mesele öyle bir şeydir. Yani aslında her şey olması gerektiği gibidir.

 

Hırslı mısınızdır?

Hırslıydım.

Geçti mi?

Hırsın bana zarar verdiğini fark ettim. Her duygunun her insana iyi gelmediğini düşünüyorum. Sana hırslı olmak çok iyi gelebilir ama beni baltalayabilir. İşimle ilişkim değişmedi. Yine çok tutkuluyum ama kendimle ilişkim değişti.

 

 

Çok sevilmek, onaylanmak için çabanız var mıdır yoksa her zaman içinizden geleni mi yansıtırsınız?

Eskiye oranla daha az ama hâlâ var. Bazen kendimi o halde yakalıyorum mesela. İçimden, “Neden şu an sevilmek için şirinlik yapıyorsun” diyorum. (Gülüyor) Onu fark etmek bile bir rahatlatıyor insanı çünkü fark edince düzeltmeye çalışıyorsun. Düzeltemesen de neden öyle davrandığının bilincinde olmak önemli bence.

 

Salıvın için, “Göründüğü gibi değil” dediniz. Burcu göründüğü gibi biri mi?

Ay çok güzel bir soru (Gülüyor) ama bunu benim cevaplamam doğru mu acaba? Kendimi saklayan biri değilim ama tabii ki sosyal çevremdeki personamla özel hayatımdaki personam mutlaka farklıdır. Bambaşka iki insan diyemem ama ayrıştığı yanları vardır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum