Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!

Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Dokunulmazlık oyununun nefes kestiği Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı.

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!
24 Mart 2024 - 09:45 - Güncelleme: 24 Mart 2024 - 09:48

Survivor All Star'da erkek eleme haftasında adaya veda eden isim Bozok Gören olmuştu. Kadın eleme haftasında ilk adayın hangi takımdan çıkacağını belirleyecek dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

 

 
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 2

'ŞOV YAPMAYA GELMEDİM'

Yaman, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında, "Yasin'in verdiğim o tepkiyi anlayamadım. Ben şov yapmaya gelmedim ki bunun şovu olmaz. En sevdiğim arkadaşımdan bu darbeyi alınca daha çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.



 
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 3
Advertisement

'VELİ TOPLANTISI GİBİ GEZEN BİR TAYFA VAR'

Batuhan Mavi takımda isminin yazılmasına sitem etmeye devam ediyorum. Batuhan konsey sonrası arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaya ilişkin, "Doğru eksilmenin dışında, sarmaşık, iğrenç bir piramit var ya onun bozulması lazım. 4-5 kişilik veli toplantısı gibi gezen bir tayfa var burada. Ondan sonra bir kaç tane de diğer taraftan. Niye Yaman'ı yazmadın diyorum. 'Biz asla konuşmadık' diyorlar ama cümleler aynı bir şans daha vermek istedik. Allah Allah. İkisi de aynı cümleyi kuruyor. Siz birbirinizle konuşmadınız mı gerçekten? Önceden bir yakıştırma yapıyordum 'Yaver' diye. Yine bir şekilde kurmuş kolonisini, gerçekten veri toplantısı gibi böyle karar alınacağı sırada aynı fikirler ama hiç konuşmadık şeklinde. İnşallah o tayfadan birinin gitmesini istiyorum kız olarak." ifadelerine yer verdi.



 
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 4

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor All Star'da kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu bayrak yarışlarında öne geçerek 12-10'luk skorla Mavi takım kazandı.

 
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 5

Mavi takım dokunulmazlık oyununun ödülü olarak lüks bir villada yemek yedi. Bir de Oscar ödülü almış bir filmi izledi.


57
 
Advertisement
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 6

ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı düellolarda 4 final seçeneğinin 6'ya çıktığını açıkladı. İletişim oyunlarında performanslarda artık haftalık performansa etki edecek.


67
 
Advertisement
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı - Sayfa 7

ELEME ADAYI

Kırmızı takımda en fazla adı çıkarak ilk eleme adayı olan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu.  Aleyna, "ilk dokunulmazlığı kaybettik. Normalde 4.dokunulmazlıklarda aday oluyordum. Biraz hızlı bir giriş oldu benim için. Şimdi tabii ki en büyük isteğim karşı takımdan rakiplerim olması ve düelloda onlarla kapışmak." dedi.


77
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum