Hair Center of Turkey ile Kaş Ekiminde Güvenilir Hizmet Garantisi

İlerleyen yaş ve genetik nedenler olmak üzere çeşitli faktörlerin etkisi ile görülen kaş dökülmeleri, kaşlarda seyrek ve cılız bir görüntüye zemin hazırlar. Yüzde estetik görünümün temel unsurlarından bir tanesi olan kaşlarda bu tür bir görüntü hem kadın hem de erkekler için bir sorun olabilir.

Hair Center of Turkey ile Kaş Ekiminde Güvenilir Hizmet Garantisi
05 Aralık 2023 - 18:50

 

Kaş ekimi, kaş dökülmeleri ile mücadele edilmesini sağlayan ve çok daha sağlıklı kaş yapısını destekleyen bir uygulamadır. Sektörde uzun süredir yer alan ve sektörel gelişmeleri yakından takip eden Hair Center of Turkey, kaş ekimi konusunda yenilikçi bir hizmet sunar. Kaş ekimi haircenterofturkey hizmetlerinden yararlanabilir ve Kaş ekimi uygulamaları ile arzu ettiğiniz gibi bir kaş yapısına ulaşabilirsiniz.

Prosedürlere Uygun Şekilde Gerçekleştirilen Kaş Ekimi Uygulamalarından Yararlanın

Kaş ekimi nasıl yapılır sorusu, kaş ekim uygulamalarından yararlanmak isteyen kişiler için cevabı merak edilen bir sorudur. Kaş ekimi uygulamasında belirli bir prosedür bulunur. Bu prosedüre göre işlem yapılması son derece önemlidir. Kaş ekim uygulamalarında ilk olarak donör bölgenin belirlenmesi gerekir. Bu durum FUE ve DHI tekniklerinin her ikisi için de geçerlidir.
Donör bölgede bulunan sağlıklı saç kökleri alınarak kaş bölgesine nakledilir. Bu aşamada titiz ve planlı bir şekilde işlem gerçekleştirilir. Nakil işlemi tamamlandıktan sonra uygulama da sonlandırılmış olur. Uygulama sonrasında çeşitli komplikasyonlar oluşabilir. Bu komplikasyonlarda acil müdahale gerçekleştirilmesi, iyileşme sürecinin kısa sürede tamamlanabilmesi adına bir hayli önemlidir.

Farklı Bütçelere Hitap Eden Kaş Ekimi Fiyatları Sizlerle

Kaş ekimi uygulamaları, farklı teknikler kullanılarak gerçekleştirildiği için uygulama fiyatları farklılık gösterebilir. Kaş ekim fiyatları; kullanılan greft sayısı, hastanın kaşlarındaki dökülme oranı başta olmak üzere çeşitli unsurlara göre belirlenir. Bu unsurların her biri, net bir fiyat için oldukça önemlidir.
FUE, DHI, safir FUE, afro ve hibrit kaş ekim uygulamalarını gerçekleştiren Hair Center of Turkey; kaş yapınıza en uygun tekniği kullanarak profesyonel işlemler yapar. Siz de fiyatlar ve uygulamanın detayları hakkında bilgi almak için Hair Center of Turkey ile iletişim kurabilirsiniz. Yenilikçi ve modern kaş ekim uygulamalarından yararlanabilir, gür ve hacimli kaş yapısına uzman dokunuşlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum