Haydar Dümen'e sorulan en tuhaf 6 soru ve cevapları

Uzun yıllardır cinsellikle ilgili merak edilen soruları cevaplayan Haydar Dümen, kimi zaman şaşırtıyor kimi zaman da güldürüyor. işte en çok sorulan sorular ve cevapları

Haydar Dümen'e sorulan en tuhaf 6 soru ve cevapları
12 Ekim 2020 - 09:09


Ayrılamayacak mıyım?



18 yaşındayım. Sevgilimle hemen her gün ilişkiye giriyorum, bundan nefret etmeye başladım. Sevgilim her gün istiyor. Bu kızdan ayrılamayacak mıyım? Ne yapmam gerekiyor?



CEVAP



Değerli okurum, sevsen de sevmesen de günün birinde ayrılacaksın. Ayrılmayacaksın da ne yapacaksın? Varsayalım ki evlendin. Hayat koşulları zor, işler ağır. Çevre ve parasal ortam sizi zaten yoracak. Sonra da her akşam ilişki demek ki olmayacak. Olursa erken yaşta okurumuz yavaş yavaş solacak. Bilmem ki ne yapsan?


Büyütücüyü tavsiye ediyor musunuz?



Hocam, son günlerde sosyal medyada sizin tavsiye ettiğiniz performans artırıcı ve penis büyütücü haplar tanıtılıyor. Acaba bu ürünler işe yarıyor mu?



CEVAP



Değerli okurum, köşemi takip eden biri performans artırıcı ve penis büyütücü hap, krem gibi şarlatanlıklara pabuç bırakmadığımı bilir. Buradan her gün bas bas bağırıyorum: Pompa, krem, sprey hiçbirinin faydası olmadığı gibi umut kırıcı etkisi var. Kaldı ki kalkıp sosyal medyada tavsiye edeceğim? Olur şey değil. Buradan kesin bir dille bir kere daha belirtiyorum, adımı kullanıp size sosyal medya üzerinden ya da telefonla bir şeyler satmaya çalışanlar sizi dolandırmanın peşindeler.


7 sevgilim var



20 yaşındayım, 7 sevgilim var. Her gün ilişkiye giriyorum. Bu yüzden çalışamıyorum. İlişkiye girmediğim gün ölüyorum. Ne yapacağım?



CEVAP



Azma oğlum. Sana ipliğin çıkmadan pazara kendine gel diyorum. Yedi sevgilin kimler? Ne yerler, ne içerler? O kızlardan birinin komşum olmasını bile içime sindiremem. Tabii ki çalışmayacaksın. Böyle yaşamak dururken işe de alışmayacaksın. Şimdilik baban çalışıyor, size bakıyor. Anacağın da üzülüyor ama elinden bir şey gelmiyor. Oğlum, aklını başına topla, dualarım seninle, aklın fikrin başına gelsin diye.


Evlenince bu tempo düşer mi?



Partnerim 48, ben 59 yaşındayım. Ciddi bir beraberliğimiz var, cinsel anlamda mutluyuz. 3 günde 30 kez ilişkiye girdik, doymuyoruz. Sizce bu tempo evlenince devam eder mi yoksa performans düşer mi?



CEVAP



Değerli okurlarım, kutluyorum, bu yaşta ilişkiler tabii ki ciddi olacak. Tekrarlamaya, yinelemeye ne gerek var? Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki kişi sen miydin? Üç günde 30 mu? İşte şimdi ayvayı yedin! Sakalı benim elime verdin, nasıl kurtulacaksın bakalım? Okurum, sen bunadın. Çünkü sayıları karıştırdın. Akşamları yağlı yemekleri fazla atıştırdın. Beyninin düzenini şaşırttın. Bir de “Evlenince bu iş devam eder mi?” diyorsun. Ne yani siz bekar mıydınız? Bir dakika, kapı çaldı, biri geldi. Hadi kapat, ben seni sonra ararım.


Sertliğini kaybediyor



26 yaşındayım, 5 günlük evliyim. Cinselliği yaşamak istedik ama her defasında penisim sertliğini kaybetti. Karım, “Sen beni sevmiyorsun, sevsen böyle olmazdı” diye ağlıyor. Sinirlerim çok bozuk, yardım edin.



CEVAP



Okurum, bu yazımı eşine oku. Yeni gelin kızım, erkeğin seni öyle seviyor ki bu sevginin fazlalığından incinmenden korkuyor olabilir. Hem kızım, acelen ne? Önünüzde 50 yıl var. Sevginin de nice tartımları vardır. Onu önündeki yıllar belirleyecek. Eşin belki deneyimsizdir. Seni ilişkiyi ikinci plana al. İlişkiye geçiş zamanlamasını kocana bırak. Üstüne gittikçe ters teper. Organın aşkla ilgisi yoktur. O kendi kartını oynar, alışına dek de insana illallah dedirtir. Yıpratmayın birbirinizi, düzelecek işler.


Rahat duramıyoruz



Kız arkadaşımla yan yanayken rahat durmuyoruz. Üç kere ilişkiye girdik ama 10 saniyede boşalıyorum. Kız tekrar istiyor, penisim sönüyor. Sevgilim ilişkiye girdikten sonra pişman oluyor. Şimdi ayrıyız. Sebebi küçük penis ve erken boşalma mı?



CEVAP



Okurum, cevabım C şıkkı, her ikisi de. Kız seni başından atmış, önüne bir fatura koymuş. Anlamı kesin: “Hani bana hani bana” diyor. Ne diyoruz? ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır.’ Sen ise ona “Bir sonraki ilişkimizde bak, gör” diyeceksin. Öncesinde erken boşalma problemin için uzmanla görüşeceksin, derdi bitireceksin. İkinci ilişkide eline çiçek, çikolata alacaksın. O gün kız pişman olmayacak. Boynuna sarılıp bir sonraki ziyaretini bekleyecek.







YORUMLAR

  • 0 Yorum