Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade evleniyor mu?

Fox TV'de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin Halit'i Talat Buluti rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile ilgili bomba bir açıklama yaptı.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade evleniyor mu?
12 Ekim 2020 - 09:03 - Güncelleme: 12 Ekim 2020 - 20:14


Fox TV'nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma'da Şahika karakteriyle herkesin sempatisini kazanan Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde "kendisine yollanan çıplak fotoğraflardan sergi açma" sözleriyle olay olmuştu.


Hala kendisine erkeklerin çıplak fotoğraf yolladığı söyleyen Cavadzade "Kimse kendini çok zeki ya da kurnaz sanmasın" diyerek tepkisini ortaya koymuş ve magazin gündemini sarsmıştı.


Nesrin Cavadzade magazin gündemine düşen evlilik haberiyle herkesi şaşkına çevirdi.


Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen Bulut, "'Nesrin evleniyor" sözleri ile herkesi şaşırttı.


Cavadzade’nin erkek arkadaşının merak edilmesi üzerine Talat Bulut "Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun” diyerek şaşırttı.


Bulut, Cavadzade ile yaptığı dansın sorulması üzerine ‘’Güzel kadınla güzel dans edilir. Darısı eşinin başına, artık düğününde halay çekerim” dedi.


30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de doğmuştur. Annesiyle birlikte 11 yaşında İstanbul’a geldi. Hiç Türkçe bilmediği için Bakü’de bitirdiği ilkokul dördüncü sınıfı Cent Koleji’nde tekrar etmek zorunda kaldı. Türkçe’yi çok kısa bir sürede anadili kadar iyi konuşur oldu.


Ortaokulu Şişli’deki Özel Bilgi Lisesi’nde bitirdi. Orada okurken okulun Tiyatro Kolu’na katıldı. Tiyatro Kolu’nun o sene sahneleyeceği “Türkmen Düğünü” adlı oyunda rol almaya hak kazandı. Oyun Şişli’deki Tiyatro Kare’de sahnelendi.


Liseye Şişli Terakki Lisesi’nde devam etti. Burada da Tiyatro Kolu’na yazıldı. Ardından Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak mezun oldu.


Üniversiteden sonra “Yersiz Yurtsuz” adlı TV dizisinde başrol oynadı. Dizinin yönetmeni Cemal Şan dizinin hemen ardından Nesrin’e “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filminde oynamasını teklif etti. Nesrin, bu filmdeki performansıyla Erzurum,Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görüldü.


2011 yılı itibariyle yine ATV ekranlarında yayınlanan “Al Yazmalım” dizinde oynamaya başladı. Aynı yıl içinde Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği “Güzel Günler Göreceğiz” ve Murat Saraçoğlu’nun yönettiği “Yangın Var” filmlerinde başrol oynadı.


2011 yılında Cengiz Aytmatov’un ünlü eseri “Selvi Boylum Al Yazmalım”dan senarist Mahinur Ergun tarafından uyarlanan “Al Yazmalım” adlı dizide Seçkin Özdemir, Özge Özpirinçci, Barış Falay, Saygın Soysal, Ahmet Saraçoğlu,Gözde Kansu, Zeynep Arolat, Macit Koper ile birlikte oynadı.












YORUMLAR

  • 0 Yorum