Haydar Dümen sordu: Mastürbasyonu ilişki mi sayıyorsun?

Haydar Dümen 5 Ağustos tarihli Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar...

 Haydar Dümen sordu: Mastürbasyonu ilişki mi sayıyorsun?
05 Ağustos 2019 - 21:18 - Güncelleme: 06 Ağustos 2019 - 17:50





Kız beni reddetti



18 yaşındayım. Kız arkadaşıma “Seninle birlikte olmak istiyorum” dedim. Beni reddedince özgüvenim yerle bir oldu. Ne yapmalıyım?



CEVAP



Değerli okurum, ne yapacaksın? Aklını kullanacaksın. Yani mantığa bağlı, sorumluluk ve etik değerlerini devreye sokacaksın. Kız “Emredersin” dedikten sonra 'Sakın geç kalma, erken gel' şarkısını mı söyleyecekti? Kız ailesine ve kendisine karşı sorumluluklarını bilen, kendine saygısı olan değerli bir varlık. Sen de keyfin için onun kurmakta olduğu hayat piramidine bir tekme mi atacaksın? Okurum, gençlik heyecanına ve acemiliğine veriyorum. Aman çocuğum, ar damarın zorlanıyor, sakın patlatma. Bir patlarsa, toplum dışı kalır, köşeye atılırsın.






Kısa diye mi?



41 yaşındayım, bekar ve bakirim. Yakışıklıyım ama kadınlar benimle ilgilenmiyor. Bunun penisimin kısalığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bana el uzatın.



Değerli okurum, ama sen bana el uzatmadım. Deneyimim yok diyorsun ama organlar çıkmış ortaya. Okurum, nasıl oldu, nasıl bir şey? Kadınlar, artık erkeği soyup mu karar veriyor ne yapacaklarına? Daha fazla geç kalma. Bu konuda en verimli yıllar geride kalmak üzere. Hadi koş, tren kaçıyor.






Kocam beni istemiyor



32 yaşında kadınım. Eşim 40 yaşında. 2 yıldır nadiren birlikte oluyoruz. Sorunca “Canım istemiyor, ereksiyon olmuyorum” diyor. Doktora gitmiyor. Erkeklerde isteksizlik olur mu? Eşim benimle mi olmak istemiyor? Cinselliğe düşkün değilim ama arada da canım istiyor. Ne yapmalıyım?



Sevgili okurum, sorun hangisi? Ya da nerede gizli? Eşinin gizli bir sağlık sorunu da olabilir. Bu nedenle bazen basit bir bulgu önemli ipucu verir. Eşinin doktora gitmesi, seni de yanında götürmesi birinci kural. Önünüzde daha 40 yıl var. Bu defteri kapatmak olmaz. Tedaviyi kabul etmesi gereken eşin. Ama bir yerlerden çare bulunur. Bana göre bu mektubu ona okut, haksızlık yapmasın, karara varsın.






Fanteziler kuruyorum



30 yaşındayım, 7 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var. Eşimle mutluyuz. Ne zaman çekici bir kadın görsem dayanamıyor, fanteziler kuruyorum. Amacım cinsellik değil. Bana kızmayın ve yardım edin.



CEVAP



Değerli okurum, nasıl şeker hastaları insülin salgısı çokluğundan tatlılara dayanamazsa sen de güzellere dayanamıyorsun. Sana kızmıyorum. Çünkü içten davranıyor, öz yapını açıyorsun. Bu tutkular takıntıya dönüşmüş. Daha çocukluktan başlayan doyumsuz açlıklar bizlere neler yaptırmıyor? Okurum, duygularını rötuşla. Kendinle büyük savaşa girme. Biraz öyle biraz böyle derken zamanla bu tür yorgunluktan kurtul.


YORUMLAR

  • 0 Yorum