İmamoğlu: "Bu Saatten Sonra İktidar Seçimi Kazanamaz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Gidecekler. Az kaldı. İlk seçimde göndereceğiz. Hiç tereddütsüz. Bu saatten sonra iktidar seçimi kazanamaz ancak muhalefet kaybeder' dedi.

İmamoğlu: "Bu Saatten Sonra İktidar Seçimi Kazanamaz"
12 Aralık 2022 - 10:36

İmamoğlu, Hiranur Vakfı’nun kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in altı yaşındaki kızını müridiyle ‘evlendirmesi’ ve çocuğun yıllarca istismar edilmesiyle ilgili ise ”Göz yuman, ihmali bulunan kim varsa suçun parçasıdır” diye konuştu.

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuşan İmamoğlu, "“İktidar bu saatten sonra seçimi kazanamaz. Muhalefet kaybeder. Bizim de kaybetmeye hiç niyetimiz yok" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında konuşuyor.

 

Halk Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. İsmail Küçükkaya'nın 'taksi sorununu nasıl çözeceksiniz sorusuna' cevap veren İmamoğlu, "1803 minibüsün ve 320'nin üstündeki dolmuş taksinin, taksiye çevrilme meselesinin tek sebebi vardır. Sebebi ise kamuoyu baskısı. Onun anlamı nedir Biliyor musunuz? Kesinlikle ölçtürmüşlerdir oylarına etkisi vardır, ve ondan dolayı buna evet demişlerdir. Baktıkları tek pencere oy meselesi ve kamuoyu baskısı. Bir yerde oyları düşüyorsa hemen ona katkı vermeyi göze alıyorlar. Allah aşkına her şey oy mu? Oy için her yol mubah mı? Taksim meselesi o kadar aşikar ki bu şehrin nüfusuna göre dünyada ki örneklerine göre o sayıya ulaştığı zamanla bugün arasında iki katından daha fazla nüfusa sahip. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum