Kadın ve erkekten başka bir cinsiyet yok!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çocukları yok oluşa götürecek olan Batı'nın cinsiyet ve aile anlayışına sert tepki gösterdi.

Kadın ve erkekten başka bir cinsiyet yok!
01 Ekim 2022 - 08:28

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Batı’nın dayatmalarına karşı koyarak kendi geleneksel değerlerini korumaya devam edeceği vurguladı.

'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'

AB: Rusya'nın yasa dışı ilhakını asla tanımayacağızAB: Rusya'nın yasa dışı ilhakını asla tanımayacağız

Batı'nın tüm dünyaya dayattığı eşcinsellik hakkında açıklamalarda bulunan Putin şu ifadeleri kullandı:

“Rusya’da anne ve babanın yerine bir numaralı ebeveyn, iki numaralı ebeveyn ve üç numaralı ebeveyn mi olsun istiyoruz gerçekten? Delirmiş olmalısınız. Okullarımızda birinci sınıftan başlayarak çocuklarımıza, yok oluşa götürecek sapkınlıkların kabul ettirilmesini, onlara kadın ve erkekten başka bir cinsiyet daha olduğunu ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olabileceklerinin öğretilmesini biz istiyor muyuz acaba? Ülkemiz ve çocuklarımız için böyle şeyler istiyor muyuz gerçekten? Bizim için bu kabul edilemez. Rusya’nın kendi geleceği başka bir yerde ve Batı’nın değerleri bize göre yabancı. Batı’dakiler ahlaki değerleri, dini gelenekleri ve aile değerlerini radikal bir biçimde reddetmeye başladılar. Biz ülkemiz ve çocuklarımız için bunları istemiyoruz. Bizim için bunlar kabul edilebilir değil. Geleceğimiz böyle değil.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum