Kadınların cinsel ilişkiden kaçınması gereken durumlar

Cinsel ilişki uygun ve sağlıklı koşullar altında yapıldığı zaman partnerimizle aramızdaki bağı güçlendirir ve kadın sağlığına olumlu katkılar yapar. Ancak kadınların sağlıkları için cinsel ilişkiden kaçınması gereken özel durumlar da vardır.

Kadınların cinsel ilişkiden kaçınması gereken durumlar
03 Ağustos 2019 - 09:47
Eklenme Tarihi: 03 Ağustos 2019




1. BİR JİNEKOLOG RANDEVUSUNDAN ÖNCE

Hürriyet'in derlediği habere göre, seks yapmamanız gereken en önemli zamanlardan biri, önünüzdeki birkaç saat içinde jinekologda randevunuzun olduğu bir zamandır. Tabii ki, eşinizle seks yapmak sağlığınızı olumsuz bir şekilde etkilemez, ancak ekstra sürtünme, çarpma ve potansiyel semen birikintileri, jinekoloğunuzun isteyeceği herhangi bir testin sonuçlarının yanlış ya da yetersiz çıkmasına neden olabilir. En iyi sonuçlar için, ziyaret gününde sevişmekten kaçının!



Paylaş Tweetle

17




2. MİDE PROBLEMLERİ YAŞIYORSANIZ

Mide problemler ile uğraşırken seksi bir ruh halinde olmanız pek olası değildir, ancak olasılığı göz önünde bulundurmanız durumunda, vajinal penetrasyonun rektuma oldukça yakın olduğu için semptomlarınızı kötüleştirmeye neden olur, bu da iyileşme sürecini geciktirir.



Paylaş Tweetle

27




3. AĞDADAN SONRA

Özellikle bikini bölgesine uyguladığınız ağdandan sonra seks yapmak pek mantıklı değildir. Cinsel ilişki sırasında yaşanan sürtünme, tahrişe ve kıl dönmesine neden olabilir.



Paylaş Tweetle

37




4. HAVUZDAN ÇIKTIKTAN HEMEN SONRA

Bir yüzme havuzu veya spa keyfinden hemen sonra yatağa atlamak iyi bir fikir değildir. Havuzların klor içeriği çok yüksek olabilir ve kimyasal çok aşındırıcıdır. Genital bölgeniz çok hassastır ve klorun sertliği nedeniyle ekstra tahrişe ve ağrıya neden olma potansiyeline sahiptir.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum