Kassandra kanlı ayın içinde gördüklerini titreyerek açıkladı

Son 580 yılın en uzun parçalı ay tutulması, dün 3 saat, 28 dakika ve 23 saniye sürdü. Ay tutulması bittiğini ama etkilerinin yeni yeni başlayacağını söyleyen ünlü astrolog Kassandra, maddi olarak büyük kayıplar yaşanacağını, depremler olacağını ve hava taşıtlarının tehlike altında olduğunu açıkladı.

Kassandra kanlı ayın içinde gördüklerini titreyerek açıkladı
22 Kasım 2021 - 09:53

Kasım ayında kunduzların kış hazırlığı yapmasından dolayı parçalı ay tutulması Kızılderili almanağında "Kunduz ayı" olarak biliniyor. Ay tutulması sırasında ortaya çıkan kırmızı görüntüsü nedeniyle "Kanlı Ay" olarak da isimlendiriliyor. 

Ünlülerin astroloğu Kassandra, ismine ne derseniz deyin dün gerçekleşen parçalı ay tutulması hayatımızı ekonomik yönden kabusa dönenen yaşamımızı daha da zorlaştıracağını açıkladı.

Kassandra, artık her şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek Türk insanını çok ama çok kötü günlerin beklediğini de belirtti. Kimilerinin "Ay tutulması Türkiye'den görünmedi bizi etkilemez" tezinin gerçekle bağdaşmadığını söyleyen Kassandra "Evet ay tutulması Kuzey Amerika, Güney Amerika’nın batısından, Asya’nın kuzeydoğu bölgesinden ve Avustralya’nın doğusunun da bir bölümünden görüldü. Ama etkisi tüm dünyayı etkileyecek. Bu etkinin içinde ne yazık ki Türkiye'de var" dedi.

Ekonomik yönden Türkiye'nin tam bir çıkmaza gireceğini belirten Kassandra, "Ay tutulması Türk insanını da arayışlara sevk edecek. Ani karlar almaya zorlayacak. Büyük paralar kazanma hırsını zirveye taşıyacak. Bu etkiden kurtulamayan insanlar adeta kumar oynar gibi parasını yönlendirecek ama çoğu hüsrana uğrayacak, aracını, evini kaybedip beş kuruşsuz kalmaları çok ağır basıyor" dedi.

"KALABALIĞIN İÇİNE ALKIŞLARLA KARIŞACAK"

Ekonomist olmadığı halde öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, olaylara daha hakim olmak için dualarını ettikten sonra istihareye yattığını açıkladı. 

Uyundığında ter içinde yatağından kalktığını belirten Kassandra "Dolar ve Euro'nun bu sevileree geleciğini sizlere aktarmıştım. Yükselme bu ayda sürecek. Doları düşürmek için hükümet bazı hamleler yapacak. Yurt dışı ve yurt içinde tartışma konusu olan bir kişi kendisini bekleyen bir kalabalığını içine alkışlarla girecek. Gazeteciler o kişiyi soru yağmuruna tutacak. Açıklamaları medyada gündem olacak" dedi.

O kişi sayesinde doların az da olsa gerileyeceğini söyleyen Kassandra "Ardından yükselişine devam edecek" dedi. 

Halkın alım gücünün daha da düşeceğini belirten Kassandra, "İndirim yapan marketlerdeki kuyrukları gördüm. Kadınların ellerindeki parayla ne yemek yapabileceğini birbirlerine soruşlarına tanık oldum. Bunun gibi bir çok muhabbeti duydum" diye konuştu.

DEPREMLER YAŞANACAK

Kanlı ay tutulmasının depremleri de tetikleyeceğinin altını çizen Kassandra "Depremler olmaya devam edecek. Bu sadece Türkiye için değil tüm dünya için söz konusu. Ayrıca diğer tabiat olaylarını da parçalı ay tutulması harekete geçirecek. Sel baskınları, toprak kaymaları, volkanik hareketlilik de yaşanacak" dedi.

HAVA TAŞITLARINI TEHLİKE ALTINDA

Kanlı ay tutulmasının hava taşıtlarını da yakından etkileyeceğini söyleyen Kassandra "BazIları büyük tehlike atlatacak bazıları da üzülerek de olsa açıklıyorum düşecek. Can kaybı olmaması en büyük temennim. Ayrıca trenler, otobüsler de kazalara karışacak. Kısaca ay tutulması dünyaya tüm olumsuzları yaşatacak" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum