Kışın sevgiliyle yapılabilecek aktiviteler

Sevgilinizle veya sevgili adayınızla geçirdiğiniz vakit her ne yaparsanız yapın çok kıymetli ancak kış aylarında hava fazlasıyla soğuk olduğu için içinizi ısıtacak aktivite konusunda biraz sıkışabilirsiniz. Peki kışın sevgiliyle yapılabilecek en sıcak aktiviteler neler? Sizin için derledik!

Kışın sevgiliyle yapılabilecek aktiviteler
08 Şubat 2020 - 12:21 - Güncelleme: 09 Şubat 2020 - 11:38
Dağ evi kaçamağı

Dağ evi kaçamağı 



İlişkinizin birlikte kalma evresine geçtiyseniz veya artık geçmek istiyorsanız şehre yakın küçük bir dağ evi kaçamağı ilişkinizi romantizmde çok başka bir seviyeye taşıyabilir. Şömine önü sevişmeleri, battaniye altında sarılmalar, kar romantizmi, şehrin hengamesinden uzak birkaç huzurlu gün...




2Bowling

Bowling 



Bowling kulağa biraz klişe gelebilir ancak soğuk havadan kaçmak ve biraz eğlenirken ufak ufak flörtleşmek, rekabeti ve tutkuyu aynı anda hissetmek ilişkiniz için oldukça keyifli olabilir.




 

3Evde vakit geçirin

Evde vakit geçirin 



Sıcacık evinizde birlikte yemek hazırlayarak işe başlayın. Battaniyenin altında ikinizin de seveceği bir film açın. Bakalım bu romantik vakit sizi nereye götürecek.


​​​​​​​

4Buz pateni

Buz pateni 



Aşk yaşamak için buz pistinden daha romantik çok az yer var. Kendinizi bir romantik komedi filminde hissetmek için kışın yapılabilecek en iyi aktivitelerden birisi buz pateni.


​​​​​​​

 

5Birlikte bir kursa kaydolun

Birlikte bir kursa kaydolun 



Kışın içeri kapandığımız günler, kurslar için oldukça ideal. Partnerinizle birlikte yemek, dil, dans veya savunma sporları gibi kurslara kayıt olarak hem birlikte sosyalleşme fırsatı bulabilir hem de yeni bir yetenek edinebilirsiniz.


​​​​​​​

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum