Medikal Derin Devlet ve Bill Gates…

Medikal Derin Devlet ve Bill Gates yazısında Prof. Dr. Sait Yılmaz Bill Gates, Aşı Geliştiren Eczacılar Birliği (GAVI), Rockefeller, Rothschilds'ın amaçlarını yazdı

Medikal Derin Devlet ve Bill Gates…
10 Mayıs 2020 - 16:11
Koronavirüs sayısız komplo teorileri ve felaket senaryoları eşliğinde hızla yayıldı. Süreçle ilgili komplo teorilerini haklı çıkaracak gelişmeler de yaşanıyor.

Aslında bu salgın kime hizmet ediyor? Salgınla ne amaçlanıyor? COVID-19 sonrasında nasıl bir sistemle karşı karşıya kalacağız? Salgın sonrası küresel çapta yaygın eğilimler neler olacak?

Tüm bu sorular ve daha fazlasıyla ilgili Prof. Dr. Sait Yılmaz’ın yeni dünya düzeninin koronavirüs ile ne amaçladığını yazdı.

İşte o yazı

Mesele ilaçtan kazanamadıkları parayı aşı ile çıkarmak değil, yeni dünya düzenine giden yolu kısaltmak. İnsanları öldüren ve sıkıyönetime iten kötü virüse karşı, kurtarıcı ve iyiliksever Gates ve ekibi iş başında gözüküyor. 100 yıldır devam eden soykırım planlarının yeni bir aşamasındayız. İnsanlar en çok yalnızken ve ümitsizken savunmasız olur. Hepimiz bir an önce aşının bulunmasını ve aşı olarak ölümden kurtulmayı hayal ediyoruz. Bu iş bittiğinde, aşı olmayan hiç kimse ehliyet alamayacak, trene, uçağa binemeyecek, iş başvurusu yapamayacak, hastanede muayene olamayacak, marketten alışveriş dahi yapamayacak. Aslında zorla yapmak istedikleri aşı için sıraya gireceğiz. Bunu nasıl yapacaklar, medikal derin devlet kimdir, işte bu makalede bunları anlatacağız.

 

Devamı için tıklayınız...


YORUMLAR

  • 0 Yorum