Sexting nedir? Sexting yapmanın 8 inceliği

Karantinada birbirimizden ayrıyız. Karantinayı birlikte geçiren çiftler olduğu gibi, 2 aydır birbirini görmeyen çiftler de var. Bunun nedenleri değişebilir...

Sexting nedir? Sexting yapmanın 8 inceliği
10 Mayıs 2020 - 11:31 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 16:51

 Hâl böyle olunca telefonda erotik yazışmalar devreye giriyor. 'Sexting' dediğimiz uzaktan uzağa birbirini özlediğini en seksi yolla söyleme sanatı devreye giriyor. Telefonda seksi konuşmalar yapmak, erotik yazışmalar diğer adıyla sexting bir zaruriyete dönüşebiliyor. Utangaçlarsa bu adımı hiçbir zaman atamayabiliyor. Bu yazıda 'sexting nedir?' ve 'sexting nasıl yapılır?'ın cevabını arayacağız.






Bazen ailevi nedenler, bazen coğrafi koşullar nedeniyle sevdiğimizden ayrı düşebiliyoruz. Yaşımız biraz gençse anne ve babamızı dışarıda kalmak ikna edemeyebiliyor ya da çift olarak ailelerimizle yaşıyoruz. Böyle durumlarda yazışarak sevişmeyi, erotik konuşmalarla özlem gidermeyi kendi akışında öğreniyoruz. 

 



 








  •  



Bazılarımızsa karantinada mahsur kalınca bu kadar ayrı kalmayı ilk kez deneyimliyor, sevgilisi askere gidenler olarak başımza ilk kez geliyor. Sexting bazen utangaç adımlarla başlar ancak 'sonsuz samimiyeti' sevgilinizle değil de kiminle yaşayacaksınız? İlk adımı atmaktan utanıyorsanız, en azından onun sexting girişimleri karşısında utangaç tavır saklamayın. Tabii istiyorsanız.

 


Karşı tarafın sexting adımını nasıl karşılamalıyım?

Karşı tarafın sexting adımını nasıl karşılamalıyım?



 

Sexting konusunda halihazırda partnerinizden hamleler geliyorsa, yumuşak şekilde karşılayın. Pası 'göğsünüzde' yumuşatın mesela. En bilindik ve doğal akışlı sexting, 'özledim'le başlar. Kuru kuru özledim demeyip bir selfie ile desteklemeyi düşünebilirsiniz. Selfie için dakikalarınızı harcamayın. En doğal haliniz olsun. Belki saçınızı toplayabilir. Boynunuzun güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz. Kısa saçlı bir erkek ya da kadınsanız sizin selfie için ilk adımınız güneş vuran bir açıyı yakalamak olabilir.

 


Peki sextingte ilk adımı nasıl atmalıyım?

Peki sextingte ilk adımı nasıl atmalıyım?



 

Eğer uzun zamandır beklediğiniz ilk adım partnerinizden bir türlü gelmiyorsa top sizde. Ona uzun ve okumakta zorlanacağı bir mesaj yazmak yerine kısa, hemen okunabilecek, meselenin özünü anlatacak bir fotoğraf ya da mesaj atabilirsiniz. Fotoğrafınızın bütün olayı anında vermemesine dikkat edin. Ufak bir dekolte en etkilisidir. 

 


Yalnız olun

Yalnız olun



 

İki tarafın da aklını tamamen birbirine vermesi için yalnız olacağınız anı bekleyin. Ne yazacağınızı ya da nasıl bir fotoğraf yollayacağınızı bölünmeden ve özgürce düşünme şansınız olsun. Eğer böyle bir imkanınız yoksa da boşverin, heyecan katar. 

 


Onu yanında hayal et

Onu yanında hayal et



 

Sextingte gerçekten yanındaymış gibi konuşmadığın sürece bunu karşı tarafa geçiremezsin. Hissettirmen lazım. Elbette herkesin kendi tarzı var ama edebiyat kasmana da gerek yok. Bahsettiğimiz şey, nihayetinde, birbirini çok özlediğini en açık seçik şekilde aktarmak. Doğal akışında bırak ve gerçekten yanında olsaydı yapacaklarını madde madde özetle. 

 


Sıranı bekle

Sıranı bekle



 

Yazışırken sıranı bekle. Böylelikle sıralamayı bozmazsın. Yanlış anlaşılmalara mahal vermezsin. Yazışmanın ritmini bozmamaya özen göster. Mesajlara ne kadar hızlı cevap verirsen o kadar iyi, ama elin ayağın birbirine dolaşmasın.

 

 


Sextingte karşılık bulduğun sürece mutlu olacağını unutma

Sextingte karşılık bulduğun sürece mutlu olacağını unutma



 

Hayatının her alanında olduğu gibi sektingte de empati yapmayı unutma. Sen ona fotoğraf gönderdiğinde cevap vermezse nasıl modun düşecekse, onda da aynısı olacak. Sana fotoğraf gönderirse, muhakkak onu yüreklendirecek cevaplar ver. Bir tane daha atmak için motive olsun. 

 


Mesela ses kaydı?

Mesela ses kaydı?



 

Yaratıcılığının sınırlarını zorla. Herkes yazı ve fotoğraf atar. Ses kaydını dene. Telefonu doğru uzaklıkta tut, nefesini yüzünde hissetsin, ağzının her hareketini zihninde canlandırsın. Sonrada utanacağın şeyler söylemeden, yanında olsan yine söyleyeceğin doğal cümlelerle konuş. Sesinle oynama, değiştirme... Emin ol o ses kaydını defalarca dinleyecek. 

 

 


Uykuya geçerken

Uykuya geçerken



 

Sexting genellikle gece yapılır, kimse kimseyi kandırmasın. İki taraf da mutlu olduktan sonra uyku vakti gelmiştir. Bu uykuya geçiş sürecini olabilecek en tatlı şekilde yapın. Öptüğünüzü söyleyin, onu düşünerek uyuyacağınızı, kaşık pozisyonunda uyumayı özlediğinizi... Birlikte hiç uyumadıysanız her gece bunu hayal ederek uyuduğunuzu. Ertesi gün, 'seni rüyamda gördüm' cümlesine hazırlıklı uyanın. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum