Ofislerinize düzen getiren çelik dosya dolabı üretimi yapan firmalar

Kaliteli bir çalışma ortamı için olmazsa olmaz ürünler vardır. Gerek imalathane gerek ofis açısından demirbaş konumunda olan bu ürünler, çalışılan ortama düzen ve nizam getirir. Aranılan malzemeye ve belgeye ulaşmak daha kolaylaşır. Ofis ortamında bilindiği bir çok belge ve doküman bulunur.

Ofislerinize düzen getiren çelik dosya dolabı üretimi yapan firmalar
12 Haziran 2022 - 13:03 - Güncelleme: 12 Haziran 2022 - 13:49
Faturalar, önemli belgeler, sözleşmeler, evraklar bu eşyalar bir ofis ve iş yeri için hayati öneme sahiptir. Dosyaların ve klasörlerin korunması, saklanması ve kilitli çelik dolap içerisinde muhafaza edilmesi gerekir. Bu gibi durumlarda bir çok farklı alternatif ürünle karşı karşıyayız. Ama aralarındaki en kullanışlı ve en sağlam ürün hangisidir diye sorulursa büyük bir çoğunluk metal dosya dolabı ürününün en tercih edilen ve en dayanıklı ürün olduğu konusunda hemfikir olacaktır. Güncel dosya dolapları modelleri için yandaki linke ulaşınız. Dosya dolapları içerisi raflı ve kilitli çelik dolap modelleri içerisinde dünyada en çok satılan ürünlerin başında yer almaktadır. Ayrıca ofislerde özlük dosyalarının saklandığı klasör dolabı modeli de bir hayli kullanılan demir dolap modelidir. Çelik dkp sac malzemeden üretilen bu ürünler ofislerdeki yangın durumuna karşı da dayanıklıdır. Ahşap dolaplara kıyasla yangına karşı dayanıklılığı mevcuttur.

Atölye ortamlarında da yine kilitli çelik dolaplara ihtiyaç vardır. Fakat bu ürünler daha kalın çelikten imal edilmelidir. Atölye ortamlarında ağır yükler ve deforme olayı daha hızlıdır. Bunun için de kalın demir malzemeden üretilmesi gerekir. Örneğin çelik raflı malzeme dolabı içerisindeki ağır tip rafları sayesinde 100-200 KG’a kadar yük taşıma kapasitesine sahiptir. Firmaların kullanılmayan eşyaları malzeme dolapları içerisinde güvenle muhafaza edilir. Fabrikalarda tornavida, mengene, anahtarlıkların bir masa içerisinde saklanması önemlidir. Bunun için çalışma tezgahı modelleri kullanılır. Anahtarlık, takımlar güvenle saklanır. Çekmeceli çalışma tezgahları bir imalathanenin göz bebeğidir. Çünkü firmanın tüm takımları ve iş ekipmanları bu masa içerisinde saklanır. Avantajları şunlardır. Takımların kaybolması önlenir, çalışma alanı yaratır, atölyeye düzen getirir. Ayrıca tamirhanelerde görmeye alışık olduğumuz tekerlekli, çekmeceli ve raflı takım arabası modelleri de son derece tercih edilir. Tercih edilme nedeni ve avantajlarını sıralarsak. Tekerlekli olması nedeniyle takımların ve iş malzemelerinin iş yeri ortamında hızlı ve pratik bir şekilde taşınmasına olanak sağlar. İş aletlerinin kaybolması önlenir ve iş verenin maliyetlerini düşürtür. Çalışma ortamındaki dağınıklığa son verir.

Ofislerimize düzen getiren ürünleri inceledikten sonra fabrika, okul ve eğitim kurumları gibi ortamlara düzen getiren bir başka model olan cep telefonu dolabı modeli veya öğretmen dolabı modeli gibi çelik dolap modelleri de mevcuttur. Cüzdan, anahtarlık gibi küçük tip eşyaların saklanması amacıyla cep telefonu dolabı modelleri satışa sunulmaktadır. Fazla yer kaplamadan bir çok personelin telefon ve emanetini saklamaktadır. Bu ürünler de diğer malzemeler gibi çelik dkp saçtan üretilir. Ofislerin vazgeçilmezi ve demirbaşı olan metal keson modelleri çekmeceli ve tekerlekli olduğu için ofiste kolayca yer değiştirmektedir.

Mavi yakalı personellerin giyindiği soyunma odalarına düzen getiren ürün ise soyunma dolabı olmaktadır. Çelik soyunma dolapları fiyatları için yandaki adrese tıklayınız. Metalden yapılan ve kilitli kapılara sahip soyunma dolapları kesinlikle bir iş yerinin en önemli demirbaşlarından birisidir. Çünkü mavi yaka çalışan iş yeri giyinme dolaplarını kullanmak zorundadır. Kirli elbisesini ve günlük temiz elbisesini kilitli çelik soyunma dolapları içerisinde saklamak mecburiyetindedir. İş güvenliği kanununa göre soyunma dolaplarının kullanılması bir zorunluluktur. Hem iş veren hem de işçi açısından metal giyinme dolapları iş yerlerinin mecburi bir demirbaşıdır.

İstanbul Tuzla’daki fabrikasında çelik dolap üretimi yapan Engin Metal Dolap firması, ofislere düzen getiren metal dolap ve çelik eşya üretiminde sektörün öncü firmaları arasındadır. https://www.enginmetaldolap.com/ adrese tıklayarak Engin Metal ile iletişime geçiniz. Standart ve kişiye özel çelik dolap üretimi imkanı olan firma ofislerin ve iş yerlerinin kurtarıcısı durumundadır. Gerek çalışma tezgahları gerek soyunma dolapları gibi endüstriyel ofis ekipmanları konusunda Engin Metal Çelik Eşya firması ile iletişime geçerek iş yeriniz için gerekli olan dolapları temin edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum