Ön Sevişme İçin 8 Muhteşem Öneri

Ön sevişme, iyi bir cinsel deneyimin temel yapı taşlarından biridir. Eğer zevkin doruklarına çıkmak istiyorsanız ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmanız gerekir. Nereden başlayacağınıza emin değil misiniz? İşte erkek arkadaşınızın/eşinizin hoşuna gidecek 8 muhteşem ön sevişme önerisi...

Ön Sevişme İçin 8 Muhteşem Öneri
10 Temmuz 2019 - 09:29
1. ONU ÖPÜN

Öpüşmek oldukça sıradan gibi geliyor olabilir ama en iyi ön sevişme yollarından biridir. Daha çok öpücük, daha çok öpücük!



2. MASAJ YAPIN

Uzun bir günün ardından, masaj yapmak onu rahatlatmak için mükemmel bir yoldur. Ellerinizin cildine karşı hissi onu heyecanlandıracaktır.

3. KUCAĞINA OTURUN

Beraber televizyon izlerken yanına değil kucağına oturun. Aklına başka şeyleri sokmanın en hızlı yolu.

SICAK HAVALARDA SEKS YAPMANIN 4 YOLU



4. BİRLİKTE DUŞA GİRİN

Her ikinizin de yıkanması gerekiyorsa, birlikte duşa girebilirsiniz. Vücudunuzu ıslak ve sabunla kaplanmış olarak gördüğünde, aklında sadece bir şey olacaktır.

5. ONA HEDİYE ALIN

Bir hediye almak, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecektir. Ona onu ne kadar sevdiğinizi hatırlattığınızda ise elleri sizden çok uzakta olmayacak.



SEKSTE YAPILAN 5 TEMEL HATA

6. DANS EDİN

Evde otururken bir müzik açın ve onu dansa kaldırın. Bedenleriniz birbirine değerken kendinizi müziğe bırakın. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

7. YAVAŞLAYIN

Onun önünde soyunun. Ancak kıyafetlerinizi hemen çıkarmak yerine bunu bir şova çevirin. Soyunmanız ne kadar uzun sürerse o kadar fazla heyecanlanacaktır. 

8. SARILIN

Birbirinize sımsıkı sarılmak için seks sonrasını beklemek zorunda değilsiniz. Sarılmak, sevişmeyi başlatmanın da en güzel yollarından biridir. 

MAHMURE 

YORUMLAR

  • 0 Yorum