Rus hayat kadınlarının Türkiye macerası

Dünyada uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ile rekabet eden "seks endüstrisinin" yıllık hacminin 185 milyar dolara ulaştığına dikkat çekildi.

Rus hayat kadınlarının Türkiye macerası
10 Aralık 2019 - 21:11
Rus haber sitesi Life.ru, “Rusya’da kadınlar seks endüstrisinde çalışmak için en çok hangi ülkelere gidiyor” sorusuna yönelik haberinde Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni öne çıkardı.

Dünyada uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ile rekabet eden "seks endüstrisinin" yıllık hacminin 185 milyar dolara ulaştığına dikkat çeken site, “Macera ve kolay kazanç peşindeki kadınlar Rusya'dan nereye ve neden gidiyor” sorusuna yanıt aradı.

TÜRKİYE’DE 150 BİN KİŞİDEN FAZLA HAYAT KADINI

Türkiye’de çalışan vesikalı hayat kadınlarının sayısının farklı verilere göre 150 bin kişiden fazla olduğu iddia edilen Türkrus’un aktardığı haberde, “Türkiye’de Nataşa ismini çok seviyorlar ve Slav görünüşlü tüm hayat kadınları için bu adı kullanıyorlar. Ama genelevlerden birinde çalışmak, zor olan yol ve Rus kadınların hepsinin işine gelmiyor. Bu durumda yasa dışı çalışılıyor, kendi müşterilerini buluyorlar” denildi.

Son dönemde Rusya'dan, Türkiye’deki otellerde bir buçuk  ay gibi uzun süreliğine tatile giden bazı kadınların, özellikle Avrupalı turistlere parayla cinsel ilişkiye girme teklifinde bulunabildiği öne sürülen yazıda, şu iddia ve yorumlara yer verildi: 

“BİRÇOK RUS TÜRKİYE’DE SEKS MACERASI ARAMAYA GİDİYOR”

 

“Marmaris’teki otellerin birinin çalışanı Sergey (gerçek isminin gizli kalmasını istedi), hayat kadınlarının bir gecede 1,5 aylık tur paketi fiyatını çıkarabildiklerini söylüyor. Bazıları saatlik 200-300 dolar ücret teklif ediyor. Birçok Rus kadın ise, Rusya’da ‘normal bir erkek’ bulamadıkları için, Türkiye’ye seks macerası aramaya gidiyor...”

Diğer yandan en zengin müşterilerin olduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde Telegram uygulaması üzerinden bağlantılar kurulduğu, ancak sık sık "seks köleliği" tuzağına düşüldüğü vurgulandı. Olga adlı bir hayat kadını, müşterilerinin yerlilerden çok ABD ve Avrupa'dan seks turizmi için gelen yabancılar olduklarını anlattı.

“Escort” olarak çalışan kadınların, 150 dolardan başlayan tarifelerinin, akşam yemeği ile başlayan gecelerde 500 ila bin 500 dolara kadar çıktığı belirtildi. 

Rusya'dan gidip para kazanmak isteyenler için en zor "pazarlar" ise, hayat kadınlarının zaten "serbest iş sahibi" olarak vergi kaydı altında çalıştıkları ve rekabetin neredeyse imkansız olduğu Tayland ya da Çin gibi Asya ülkeleri olarak gösterildi.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum