Rusya'dan bir şok daha: idlib'de Esad'ın zaferi kaçınılmaz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de Esad'ın ordusunun İdlib'deki zaferinin kaçınılmaz olduğunu dile getirerek, "Türkiye ile iyi ilişkilerimiz var ancak her konuda aynı fikirde olduğumuz anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

Rusya'dan bir şok daha: idlib'de Esad'ın zaferi kaçınılmaz
16 Şubat 2020 - 10:12
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de Esad'in ordusunun İdlib 'deki zaferinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Lavrov ayrıca Türkiye ile bazı konularda görüş ayrılığı yaşadıklarını dile getirdi.

"RUSYA, TÜRKİYE İLE HER KONUDA AYNI FİKİRDE DEĞİL"



Lavrov, ülkesinin Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olduğunu ancak bazı konularda Moskova ve Ankara arasında görüş ayrılığı yaşandığını ifade etti.

Rusya Dışişleri Bakanı, "Türkiye ile iyi ilişkilerimiz var ancak her konuda aynı fikirde olduğumuz anlamına gelmez. Hiçbir ülke arasında bütün konularda tam bir görüş birliği olması imkansız" dedi.

 

ÇAVUŞOĞLU, LAVROV İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile 56. Münih Güvenlik Konferansı'nda bir görüşme gerçekleştirdi.

"HEYETLERİMİZ PAZARTESİ MOSKOVA'DA BİR ARAYA GELECEK"



Çavuşoğlu, Lavrov ile görüşmesinin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu

Lavrov ile faydalı bir görüşme yaptıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Pazartesi günü heyetlerimiz Moskova'da bir araya gelecek. Bu görüşmelerden sonra tekrar durum değerlendirmesi yapma konusunda mutabık kaldık." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum