Sadakatsiz dizisi FOX'un başını yaktı ard arda final kararı geldi!

Kanal D'nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sadakatsiz, FOX'un başını yaktı.

Sadakatsiz dizisi FOX'un başını yaktı ard arda final kararı geldi!
21 Ekim 2020 - 08:10

 FOX'un büyük ses getiren, tekrarları bile reyting listelerine giren dizisi Öğretmen erken final yapıyor.



Kanal D'nin son dizi bombası Sadakatsız son günlerde hem sosyal medyanın hem de televizyon izleyicisinin yakın markajında. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi bir dizinin daha sonunu getirdi. FOX'un çarşamba akşamları reyting listesine adını yazdıran dizisi erken final yapıyor. 

Mr. Hiiragi's Homeroom isimli Japon yapımı bir dizinin uyarlaması olan Öğretmen dizisi MED yapımın açıklamasına göre 36 bölüm sürecek ve 2021 yılında Mayıs ayında final yapacaktı. Fakat Star'ın Sadakatsiz dizisi tüm planları bozdu. 

4 bölüm yayınlanan dizi koronavirüs nedeniyle yayın hayatına zorunlu ara vermek zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz hafta kaldığı yerden ekran macerasına devam eden dizi FOX'un yüzünü bir türlü güldüremedi. 

Öğretmen dizisinin yokluğunda yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamı seyirciyi eline aldı ve ekran başına kilitledi. Hikayesi yarım kalan ve bir türlü seyirciyi içine çekemeyen dizi için final yolu göründü. 

Orjinali 10 bölüm olan Öğretmen dizisi 2 hafta sonra 9. bölümü ile ekran macerasını noktalayacak. Böylece FOX, Bayl Yanlış'ın ardından büyük umutlarla başlayan bir dizisini daha bitirecek. 

Peki Öğretmen dizisinin konusu nedir: Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmaktadır.

Sadakatsiz konusu nedir: Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır..

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Asya Arslan- Cansu Dere

Otuzlu yaşlarının ortasında, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış çok başarılı bir doçent doktor. İzmir’de doğmuş büyümüş. Erken yaşta annesi ve babasını şaibeli bir trafik kazasında kaybetmiş... Henüz doktorluğa yeni adım atmışken tanıştığı Volkan’a çok aşık olmuş ve kariyer yolu yurt dışına dahi uzanabilecekken, o Volkan’ın memleketi Tekirdağ’a yerleşerek, mutlu ailesini kurmuş. Etrafındaki herkesin Volkan’la bir bağı var. Hayatındaki yalnızlığından dolayı Volkan’a ait her şeyi “kendisinin” diye benimsemiş. Dışarıdan her ne kadar soğuk ve egolu gözükse de kendi içinde sıcacık bir enerjisi var. Aşırı derecede titiz, oğluna ve işine son derece bağlı, ailesine sadık. Çoğu zaman kuralcı ve baskın. Kendisine dürüst olunduğunda fazlasıyla bağışlayıcı. Fakat yalana tahammülü yok. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Ali; her şeyi göze alabilir ama ondan ayrılamaz.  

Volkan Arslan- Caner Cindoruk

Kırk yaşında. Malatya’da doğmuş, ailesiyle Tekirdağ’a göç etmiş. Seneler evvel babasını kaybetmiş ve annesiyle baş başa kalmış. Yetim büyümek, geçim sıkıntısı yaşamak onu hırslandırmış. İstanbul'un en iyi üniversitelerinden birinde, mimarlık bölümünde ailesinin çabaları ile okumuş. Bir gün yolu Asya ile kesişmiş ve bu kesişimden büyük bir aşk doğmuş. 

Derin Güçlü-Melis Sözen

Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş. Zaman zaman göklerde zaman zaman diplerde gezen birisi. Bir evin bir kızı olması, eski belediye başkanı şimdilerde güçlü bir iş adamı olan babasının civardaki herkes tarafından tanınması ve saygın bir aile olmaları, onun ruhunu sıkıştırıyor. Prenses gibi büyümüş. Erkek kardeşinden farklı olarak, ailesi Derin’in üzerine hep daha çok düşmüş. Ailesiyle mükemmel bir ilişkisi yok fakat varlıkları ona içten içe daima güven veriyor. Fazlasıyla sıcak, enerjik, açık sözlü, eğlenmeyi seven, kıpır kıpır bir kadın. Bir atölyesi var ve orada tasarım yapıp, fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşıp, satışını yapıyor. İşi onun için sadece bir hobi.

 

Mert Gelik- Eren Vurdem

Otuzlu yaşlarının sonlarında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Orta halli bir aileden geliyor. Tekirdağ’da bir üniversitede Ekonomi okumuş. Çocukluğundan beri her daim yanında olan Bahar ile on beş sene evvel evlenmişler. Bahar ve Mert’in çocukları olmayınca, Bahar’ın bu konuyu artık anksiyete haline getirmesi, Mert’in Bahar’dan soğumasına neden olmuş. Mert’e göre Volkan, icraatla değil lafla var olan birisi ve Mert bunu hazmedemiyor. Asya’ya içten içe bir zaafı var fakat bu zaafın Mert’in Volkan kompleksiyle de alakası var. Sıcak, hafif samimi, sözünü esirgemeyen bir adam. Yakışıklı olduğunun farkında ve bunu kullanmaktan çekinmiyor. Özgüveni yüksek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum