Satürn Retrosundan Burçlar Nasıl Etkilenecek?

Merkür retrosu henüz bitmişken daha nefes alamadan daha beteri ile karşı karşıyayız. Satürn, 4 Haziran- 24 Ekim 2022 tarihleri arasında geri gidecek. Astrologların “Karma döngüsü” olarak adlandırdığı bu süreçte başımıza neler gelecek, burçlar Satürn retrosundan nasıl etkilenecek tüm cevaplarını sizler için öğrendik!

Satürn Retrosundan Burçlar Nasıl Etkilenecek?
07 Haziran 2022 - 16:20 - Güncelleme: 07 Haziran 2022 - 22:29

Astrolojide aksiyon-ödül mantığı ile çalışan gezegen Satürn bu yıl Haziran ayı itibariyle geri hareketine başladı. Satürn burçları zora sokmayı ve başlarına türlü işler getirip uğraştırmayı pek seven bir gezegen.

Astrolojide aksiyon-ödül mantığı ile çalışan gezegen Satürn bu yıl Haziran ayı itibariyle geri hareketine başladı. Satürn burçları zora sokmayı ve başlarına türlü işler getirip uğraştırmayı pek seven bir gezegen.

Mücadele olmazsa, yemek olmaz prensibinin tüm insanlığa aşılanması gereken bu beş aylık zaman diliminde, harekete geçmekten ve savaşmaktan geri durmamalısınız! Her nasıl bir zorluk içerisinde olursanız olun Satürn ileri hareketine döndükten sonra emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Elbette Satürn zorlayıcı ve sert bir öğretmen olarak hediyelerinizi de biraz geç verecek. Astrologların verdiği tarihe göre Mart 2023 itibariyle ektiklerinizi biçiyor olacaksınız. Sabır!

Elbette Satürn zorlayıcı ve sert bir öğretmen olarak hediyelerinizi de biraz geç verecek. Astrologların verdiği tarihe göre Mart 2023 itibariyle ektiklerinizi biçiyor olacaksınız. Sabır!

Tüm bu sınavlardan tam not almak ve hayattaki her durumu kolaylıkla hazmedebilmek elbette hiç kolay değil. Bilgeleşmek ve yücelmek için çaba sarf etmek şart gibi görünüyor!

Ancak bu Satürn retrosunda kimler neler ile karşılaşacak, hangi burçları neler bekliyor soruları oldukça önemli. Kendiniz ve hayatınız hakkında planlama yapmak için aşağıdaki ön görülere kulak verebilirsiniz. Yükselen burcunuza da bakmayı unutmayın!

Koç burcu:

Koç burcu:

Satürn tüm bir geri hareketi boyunca size şunu soruyor: “Hayallerin ve hedeflerin için neler yaptın?”. Bu soruya yönelik olarak hayallerinize ve kariyer hedeflerinize odaklanacağınız bir süreç olacak. Yeni bir iş değişikliği yapabilir ya da var olan çalışma düzeninizi değiştirmek için adım atabilirsiniz. Bu yeni kararları almak zorunda kalabilirsiniz, eğer istemeyerek adım atarsanız sonucunun güzel olacağından emin olun. Veya bu kararları almaya hazır olduğunuzda zor şartlara katlanmak zorunda hissedebilirsiniz. Tüm bunlara rağmen mücadele etmeye devam etmelisiniz!

Boğa burcu:

Boğa burcu:

Satürn’ün geri hareketi boyunca size sorduğu soru şu olacak: “Hedeflediğin yerde misin?”. Bu sorudan yola çıkarak önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeyi unutmayın. Konfor alanınızdan çıkmalı ve özgürleşmelisiniz. Bunu da kaçırırsanız hayatınızın gidişatından pek memnun olmayacaksınız. Bu süreçte varsa babanız ya da baba tarafı ile ilgili sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda olabilirsiniz. Partnerinize gereken ilgiyi göstermeyi unutmayın!

 

İkizler burcu:

İkizler burcu:

Satürn geri hareketi boyunca size şu soruyu düşündürecek: “İki yıl boyunca yaşadıklarından doğru anlamları çıkarabildin mi?”. Bu soru sizi geçmişe götürecek ve tüm bu yaşadıklarınızdan nasıl gizli anlamlar çıkarabileceğinizi göreceksiniz. Kişiliğinizi inşa edebilmeniz için karşınıza bilge kişiler çıkartıldı. Şimdi kazanç getirecek bir projeye koyulabilirsiniz. Bu biraz yorucu olabilir ancak geçici bir süreç. İşiniz ile birlikte manevi anlamda kendinizi geliştirmelisiniz.

Yengeç burcu:

Yengeç burcu:

Satürn geri hareketinde size şunu soruyor: “Bırakmak zorunda olduğun ne varsa iyiliğin için olduğunu fark ettin mi?”. Bu soru ile birlikte ilişkileriniz ve özel hayatınız mercek altında olacak. Geçmişte belli sınavları verip mezun olmadıysanız Satürn sizi bu retroda mezun etmeyi planlıyor. Size iyi gelmeyen kişi ve durumları bırakmalısınız!

Aslan burcu:

Aslan burcu:

Satürn size şunu soruyor: “Karşındakinde kendini görebilmeyi başardın mı?”. Bu soru ile aslında iyi ya da kötü hayatınıza aldığınız insanlarda ayna etkisi olduğunu hissetmenizi istiyor. Siz nasıl davranırsanız onlar da size öyle davranacaktır, bu nedenle bu süreçte kendinizi tartmalısınız. Kamu hizmeti alanında çalışanlar kariyerlerinde büyüme yaşayacaklardır. Bekar olanlar evlenebilir.

Başak burcu:

Başak burcu:

Satürn size şunu soruyor: “Kendine ne kadar değer veriyorsun?”. Bu soru ile birlikte retroda sağlığınız, güzelliğiniz ve kişiliğiniz ön plana çıkacak. Kendinizle ilgili geçiştirdiğiniz sağlık konuları ve duygusal durumlar söz konusu olabilir. Kendi iç sesinizi dinlemeli ve size ne iyi gelecekse onu bulmalısınız. Devam eden projelerde bazı aksaklıklar olabileceğinden sabırlı olun ve odağınızı koruyun. Bununla birlikte, kariyer sabit kalacak ve size ek sorumluluklar verilebilir. Mide ve sindirim ile ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir.

Terazi burcu:

Terazi burcu:

Satürn retroda size şunu soruyor: “Mutlu olmaya vakit ayırıyor musun?”. Bu soru ile aslında kendinize, aileniz ya da eşinize ne kadar zaman ayırıyorsunuz, mutlu musunuz bunu değerlendirmenizi istiyor. Aile üyeleri aranızda bazı konularda sorunlar yaşanabilir ve fikir ayrılıkları olabilir. Annenizin sağlığı da önemli görünüyor. Bazılarınız yeni bir araç satın alabilir veya evi yenilemek için para harcayabilirsiniz. Öğrenciler amaçlarına ulaşmakta zorluk yaşayabilirler. Göğüs ile ilgili sağlık sorunları olabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum