Seks kaideleri nelerdir ülkelere göre cinsellik kavrayışı sizi şoke edecek

Ülkelere göre cinsel ilişki kaidelerini görünce hayrete düşeceksiniz. Bu seks kaidelerini ilk kere dinleyeceksiniz. İşte o kurallar…

Seks kaideleri nelerdir ülkelere göre cinsellik kavrayışı sizi şoke edecek
15 Ekim 2019 - 09:49
ÖPÜŞME YASAĞI

Eğer Hartford`da konutlu bir çift iseniz pazar günü eşinizden öpücük beklemeyin deriz! Zira Hartford`da pazar günü kocanın eşini öpmesi yasaktır.

IŞIKLAR AÇILMIYOR

Romboch, Virginia’da yasalar seks yaptığınız sırada odanızda kullandığınız ışığa karışıyor. Burada ışıklar sarihken cinsel etkinlikte bulunazmazsınız. Zira Romboch, Virginia’da yasalar gereği ışıklar sarihken cinsel etkinlikte bulunmak kanunlara terstir.

 

 

Kaynak: Hürriyet

 

seks-160322lv-L4nb.jpg

 

TAYVAN’DA DAMADIN EVVEL AKRABASI VEYAHUT ARKADAŞI…

Tayvan kanunları, gelinin bekaretini almayı damatlar için sıkıcı ve istenmeyen bir misyon olarak değerlendirmiş ve yeni gelinin bekaretini damadın akraba veyahut dostlarından birisinin almasını kanunlaştırmış.

HİNDİSTAN’DA HİZMETÇİLER

Hindistan’da sıradan konut işlerini yapan bayanlar düşündüğümüz kadar sıradan değil! Zira sıradan konut işlerini yapan bayanlar konuttaki bekar erkeklerin cinsel lüzumlarını karşılamakla mükellef.

 

 

 

5ab1105667b0aa1c2c9dfbca-v3YE.jpg

 

JOHANNESBURG’DA İLİŞKİ SONRASI BAYANLAR…

Johannesburg’da bayansanız eşinizden her sevişme başına para arz etmek sizin hakkınız.

 

 

erkeklerin-seks-hakkinda-kadinlarin-MAQj

 

GUAM KANUNLARINA GÖRE BEKARETİ BOZAN EKREĞE…

Guam kanunlarına göre ebedilerin evlenmesi netlikle yasaktır. Bu sebeple Guam’da erkekler için farklı bir iş ortaya çıkmış. “Bekaret bozuculuk.” Bu işi yapan erkekler kent kent dolaşarak bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye giriyor.

 

 

hollandali-bir-sirket-yasal-seks-uy-YXuQ

 

DÜĞÜNÜN ORTASINDA GERDEĞE…

Gipssland bölgesinde yeni evlenen çiftler gerdek gecelerine düğünün ortasında giriyorlar. Düğüne gelen tüm davetliler yeni konutlu çiftin sevişmesine tanık oluyor.

 

 

 

images-V6ts.jpg

 

ANNE ODADA BEKLİYOR

Columbia-Cali kanunlarına göre, gelinin annesi, gerdeğe giren çiftlere yatağın bir kenarında oturarak şahitlik ediyor.

 

 

 

indir-2-wCfC.jpg

 

BURADA BAYANLARIN AYAKLARINI GÖSTERMESİ YASAK

Dünyanın bir hayli ülkesinden değişik olarak Laos’da bayanların ayakları en erotik bölge kabul ediliyor. Bu sebeple bayanların ayaklarını göstermeleri yasak.

 

 

kansere-neden-olan-seks-yontemi-ned-gREE

 

İKİ HAFTA YATAKTAN UZAK DURAN ERKEKLER…

Byelorussia’da bir erkek tam bir hafta süresince kendini yatak odası etkinliklerinden uzak yakalayabilir. Fakat iki hafta süresince hiç karısıyla beraber olmaması kanunlara terstir.

ARABADA SEVİŞMEK…

Arizona’da Cottonwood kanunlarına göre otomobilinizin sağlam bir lastiği varsa sevişmenizde bir problem yok ancak lastiği patlak olan otomobilde sevişmek yasak.

 

 

 

seks-105325om-zVGh.jpg


FacebookTwitterPaylaş

YORUMLAR

  • 0 Yorum