Şenol Güneş'ten çarpıcı Hollanda ve Norveç maçları açıklaması

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Hollanda maçı önce Milli Takım'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş'ten çarpıcı Hollanda ve Norveç maçları açıklaması
23 Mart 2021 - 18:23

İşte A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Futbolda en üst organizasyon olan Dünya Kupası Elemeleri için bir yola çıkacağız. İlk müsabakalarımızı Hollanda, Norveç ve Letonya ile oynayacağız. İyi başlamak istiyoruz. İlk maçımızı, son maçımız gibi oynayacağız. Çünkü ilk iki maçtaki rakiplerimiz, gruptaki en güçlü rakiplerimiz"

"Dünya Kupası'na katılmanın yolu, daha önce yaptığımız gibi aynı duyguyu, düşünceyi paylaşan bir millet ve futbolseverler olarak o futbolseverlerin beklentisine cevap veren bir grup halinde olabileceğini düşünüyorum. Bu zorlu bir yol olacaktır. O yoldaki engelleri aşabilecek gücümüz var" 

"Koşulların en zor döneminde başlıyoruz. Bu tür mazeretleri söylemenin uygun olmayacağını düşünüyorum. Hayallerimizdeki hedeflere ulaşabilmek için bugünleri iyi geçirmek istiyoruz. Geçmişten tecrübelerimiz var. Geleceğe yönelik hayallerimiz var. Ortak hayali, ortak çalışma ve akılla başaracağımızı düşünüyorum"

YORUMLAR

  • 0 Yorum