Uzmanından yanıt geldi: Cinsel ilişki ne kadar sürmeli?

İngiltere'de oldukça tanınmış olan cinsel ilişki uzmanlarından biri olan Jess Wilde, yaptığı bir röportajda ideal cinsel ilişki süresinin ne kadar olması gerektiğini yanıtladı. Wilde'ın verdiği cevap, beklenildiği kadar uzun bir süre olmadığını ortaya koyuyor.

Uzmanından yanıt geldi: Cinsel ilişki ne kadar sürmeli?
23 Mart 2021 - 18:01

 

 

Cinsel ilişkiler karşılıklı olarak insanların akıllarında birçok soru işareti bırakır. Karşılıklı olarak çiftler genelde birbirine karşı dürüst olmadığı için herkes sorununun çözümünü uzmanlarda arıyor. İngiltere'nin en tanınmış seks uzmanlarından biri olan Jess Wilde, kendisine de çok sorulan bir sorunun yanıtını verdi: Cinsel ilişki ne kadar sürmeli?

 

 

CİNSEL İLİŞKİ NE KADAR SÜRMELİ?

CİNSEL İLİŞKİ NE KADAR SÜRMELİ?

 

10 yıldır cinsel ilişki uzmanı olarak çiftlere yardımcı olan Jess Wilde, seks ne kadar sürmeli sorusuna şu yanıtı verdi:

“Her iki taraf için eğlenceli olduğu sürece cinsel ilişkinin ne kadar sürmesi gerektiği konusunda kesin kurallar yoktur. "Cinsel ilişki" aslında öpüşmekten bitirmeye karar verdiğiniz ana kadar her şey anlamına gelir. Genellikle doruk noktasına ulaşıldığında (doruğa ulaşılırsa), çoğu insan yaşadıklarını tanımlamak için "cinsel ilişki" kelimesini kullanır. Bu tanıma göre, boşalma genellikle yaklaşık beş buçuk dakikalık penetrasyondan sonra gerçekleşir" dedi.

 

 

 

 

Cinsel ilişkinin her zaman orgazmla sonlanmadığını söyleyen Jess Wilde, karşılıklı olarak doyuma ulaşıldığında veya biri artık 'ilgilenmediğinde' cinsel ilişki durmalıdır diye belirtiyor.

 

 

'UZUN SÜREN CİNSEL İLİŞKİ İYİ BİR CİNSEL İLİŞKİ DEĞİLDİR'

'UZUN SÜREN CİNSEL İLİŞKİ İYİ BİR CİNSEL İLİŞKİ DEĞİLDİR'

 

Uzun süren cinsel ilişkinin iyi bir cinsel ilişki olmadığının altına çizen Wilde, cinsel ilişkide hayati önemde olan şeyin iletişim olduğunu söylüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum