Sevişme Sahnelerinde Oynayanlar Anlattı: Ne hissediyoruz?

Bir filmde sevişme sahnesi izlerken sizin aklınızdan neler geçiyor? Dünyaca ünlü oyuncuların sevişme sahneleri hakkında neler dediğini Posta gazetesi derlemiş.

Sevişme Sahnelerinde Oynayanlar Anlattı: Ne hissediyoruz?
20 Şubat 2021 - 11:36 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 17:36

Kate Winslet
Yorganı üzerinize kapayabilir ve karşınızdaki aktöre "biz ne yapıyoruz" diye sorabilirsiniz. "Anneciğim bugün işyerinde boynumdan kendimi öptürdüm" diyebilirsiniz. Eğer bu şekilde düşünüyorsanız, bu sahneler kısmen etik değil.


Kristen Wiig - Jon Hamm (Bridesmaids)
Kristen Wiig
Oldukça iyi pozisyonlarımız vardı. Jon Hamm o günkü parasını hak etmenin peşindeydi, sadece işimizi yaptık. Birbirimizin gözlerinin içine bakmadık.


Vanessa Hudgens - Spring Breakers
Benim için inanılmaz derecede gergin bir andı. Sahnenin çekiminin sonrasında menajerime bunu bir daha asla yapmak istemediğimi söyledim.


Keira Knightley - Michael Fassben (A Dangerous Method)
Keira Knightley
Birkaç bardak votkayı fondip yaptım, ardından birkaç bardak şampanya içerek bir daha asla böyle sahneler çekmeme kararımı kutladım!

 

Lena Dunham - Girls
Sahne sırasında çırılçıplak bir şekilde yatarken "bu yataktan çıkmak istiyorum, bu odadan çıkmak istiyorum, bu sahneden çıkmak istiyorum. Ne yapıyorum ben? diye düşünüyorum. Sonra hatırlıyorum ki, bu sahneyi yazan benim, kendimi bu role koyan benim, seksüel bir köleliğe kendimi koyan benim


Rosamund Pike - Neil Patrick Harris (Gone Girl)
Rosamund Pike
Kocanız olmayan ve aynı zamanda başka birisinin kocası olan birisiyle, iç çamaşırlarınızla yalnızsınız ve bir yatakta yuvarlanıyorsunuz.


Zac Efron - Heather Graham (At Any Price)
Zac Efron

Çok gergindim çünkü kendimi bildim bileli ona aşığım. Bu sürreal bir şeydi.


Jake Gyllenhaal - Anne Hathaway (Love and Other Drugs)
Seks sahnesi sırasında tüm kariyerimin en zor anını yaşadım, Anne Hathaway tarafından tahrik edilmiştim. Ama bu durumu düzeltebildiğim için kendimle gurur duyuyorum.


Blake Lively - Ben Affleck (The Town)
Blake Lively

Seks sahnesi çok garipti. Sette ilk günümdü ve bu buzları kırmanın harika bir yoluydu.


Cloë Sevigny
Seks sahneleri söz konusu olduğunda kendimi rahat hissetmiyorum. Herhangi bir insanın da rahat hissettiğini düşünmüyorum


YORUMLAR

  • 0 Yorum