Şeyma Subaşı'na nafaka yetmiyor!

Acun Ilıcalı'dan her ay 115 bin lira nafaka alan Şeyma Subaşı, eski lüks hayatını yaşayamıyor. Gelirini artırmak isteyen Şeyma, 'Filmlerde oynamam için teklif yok ama gelirse seve seve kabul ederim' dedi.

Şeyma Subaşı'na nafaka yetmiyor!
09 Mart 2019 - 11:32
Geçtiğimiz kasım ayında televizyoncu Acun Ilıcalı’yla yollarını ayıran Şeyma Subaşı’ya aldığı, nafaka yetmiyor. Anlaşmalı boşanan Şeyma'ya, protokol gereği 115 bin lira nafaka bağlandı. Boşanmanın ardından dünya turuna kaldığı yerden devam eden Subaşı, İstanbul’a geldiği günlerde de kızı Melisa’yla vakit geçirmeye başladı. Seyahatleri arasında kızını görebilen Subaşı, bu tempodaki hayatında nafakayı yetiremedi. Eskisi kadar çok gezemeyen ve pahalı kıyafetler giyemeyen sosyal medya fenomeni çıkış yolunu 'oyunculukta' buldu.  Önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı’nda yemek yerken görüntülenen Şeyma “Oyuncu olmayı düşünüyorum. Şu anda gelen bir teklif yok. Geldiğinde değerlendireceğim. Fakat dizi olmaz, sinema projesi olabilir. Yetenekli olup olmadığımı çok bilmiyorum ama bir kez talk show'a konuk olmuştum. Oradaki herkes oyunculuk yeteneğimin olduğunu söylemişti” dedi. Bu açıklamalarıyla oyunculuğa göz kırpan Subaşı, geçtiğimiz ay da kitap yazacağını dile getirmişti. Fenomen ismin, yeni projelere yeşil ışık yakması, sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘Ek iş arıyor’ yorumlarına neden oldu. 

GİTMEDİĞİ ÇOK ÜLKE VARMIŞ

Sık sık yurtdışına çıkan Şeyma Subaşı, 'Henüz gitmediğim çok ülke var' dedi. Fenomen isim, en çok Afrika ve Tokyo’yu merak ettiğini belirtti.

(Güneş)

YORUMLAR

  • 0 Yorum