Şifa Hasta Yatakları

Şifa Yatak, hasta yatakları kiralama ve satış hizmetlerini gerçekleştiren bir firmadır. Günümüzde insanlar geçirmiş oldukları hastalıklar neticesinde hastanedeki tedavileri bittikten sonra tam iyileşme sağlanamadan tedavileri evlerinde devam etmek üzere taburcu ediliyorlar.

Şifa Hasta Yatakları
03 Eylül 2021 - 12:36 - Güncelleme: 03 Eylül 2021 - 12:43

Bu da hasta ve hasta yakınları için zorlu bir sürecin başlamasına neden olmaktadır. Bunu düşünen Şifa Yatak firması, hasta yatağı kiralama İstanbul ve benzeri hizmetleri, hasta ve hasta yakınlarına evde bakım da kolaylık sağlamak adına gerçekleştirmektedir.

Şifa Hasta Yatağı Kiralama Hizmetleri İstanbul bölgesinde hasta yatağı fiyatları, firmadan firmaya farklılık gösterirken yatakların özellikleri de fiyatların değişken olmasının başlıca faktörlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte ihtiyaç sahiplerine en uygun fiyatları sunmayı hedefleyen Şifa Yatak firması, müşterilerinden tam puan almayı başarmaktadır.

Hasta yatağı fiyatları hasta yatağının kullanım süresinin az olacağı göz önünde tutulduğun da satın alma yerine kiralamanın daha cazip olduğunu düşünen kitlede bir hayli yoğundur. Bu sebeplerden dolayı birçok firma hem satış hem  hasta yatağı kiralama fiyatı uygunluğundan dolayı kiralama hizmeti de sunmaktadır. Böylece isteye ve ihtiyaçlara yönelik olarak hasta yataklarını kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Şifa Hasta Yatağı Modelleri

Şifa hasta yatağı modellerinin bir kısmını sizler için sıraladık bunları satın alabileceğiniz gibi kiralama seçenekleri de tüm hasta yatağı modelleri için geçerlidir. Hasta yataklarının çeşit ve özelliklerinden dolayı fiyatlarda değişiklik söz konusudur.

· Elektrikli Ekonomik Hasta Yatağı SYS-2250

· ABS 2 Motorlu Hasta Yatağı SYS-3000

· FFull ABS 3 Motorlu Asansörlü Hasta Yatağı SYS-5000

· FFull ABS 2 Motorlu Hasta Yatağı SYS-4000

· Alman Ahşap Hasta Yatağı Asansörlü SYS-8500

· 4 Parçalı Kumaş Hasta Karyolası Yatağı SLT-650

· Sıvı Geçirmez Kılıflı Hasta Karyolası Yatağı SLT-850

Elektrikli Ekonomik Hasta Yatağı SYS-2250

Elektrikli Ekonomik Hasta Yatağı SYS-2250 Şifa Yatak markasının en çok kiralanan ve ihtiyaç duyulan hasta yatağı modellerinden biridir. Özellikleri bakımından da oldukça kullanışlıdır. Hasta yatağının genel özelliklerini sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

· Sağlıklı Antibakteriyel elektrostatik fırınlanmış boya ile boyama işlevi görmüştür. Böylelikle herhangi bir kararma yapmaz.

· Hasta yatağı 360 derece dönebilen kilitli Medikal plastik tekerleklerden oluşmaktadır.

· Hasta karyolasının kullanımı kolay olması için dört tarafına da serum asabileceğiniz serum askı aparatı bulunmaktadır. İsteğe göre bazı modeller de iki serum asılacak aparat mevcuttur.

· 100 kilo altı ve kısa süreli kullanımlarda en çok tercih edilen hasta yatağı modeli olarak sunulmaktadır.

· Ekonomik Hasta yatağının korkulukları mandallı boru sistemi şeklinde olup yan korkuluklarında ise mandallı sistem uygulanmıştır. Aynı zamanda hastanın düşmesine engel olacak hafif ve etkili korkuluklar bulundurulmaktadır.

Belirttiğimiz tüm özellikleri bünyesinde bulunduran ekonomik hasta yatağını kiralamak ya da satın almak için Şifa Yatak firmasının online web adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum