Sneijder'in Eski Eşinden Olay Yaratan Cinsellik İtirafı

Eski futbolcu Wesley Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau cinsellik itirafıyla gündeme geldi. Cabau, gençliğinde bir kızla ilişki yaşadığını itiraf etti.

Sneijder'in Eski Eşinden Olay Yaratan Cinsellik İtirafı
16 Mayıs 2022 - 09:45 - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 - 19:32


Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Al Gharafa'ya transfer olan ve 2019'da futbol kariyerini noktalayan Wesley Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau itirafıyla gündeme geldi.
Oyuncu Yolanthe Cabau, Hollanda basınına çok konuşulacak bir itirafta bulundu. 36 yaşındaki Yolanthe Cabau konuşmasında "İlk ciddi ilişkimi yaşadığımda 13 yaşındaydım. Bu ilişkim beş yıl sürdü" dedi.


"YILLAR ÖNCE BİR KIZLA İLİŞKİM OLDU"
Çılgın bir cinsel hayatı olmadığını söyleyen Yolanthe Cabau, "Yıllar önce bir kızla ilişkim olmuştu. Bundan utanmıyorum. Ona karşı derin duygularım yoktu. Alkollü olduğumuzda bazı şeyler yaşıyorduk" diye konuştu.


SONRAKİ GALERİ

Yasemin Erbil'den Yürek Hoplatan Pozlar!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil'den mini etekli paylaşım geldi. Yasemin Erbil cesur pozlarıyla sosyal medyada konuşmaya decam ediyor..

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2022

Instagram'ın cesur isimlerinden biri olan Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozlarının ardından bu tarz pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Pozlarıyla fenomenleri aratmayan Erbil, mini etekli paylaşım yaptı.
 


YASMİN ERBİL'DEN MİNİ ETEKLİ PAYLAŞIM
Yasmin Erbil son zamanlarda cesur paylaşımlara imza atıyor. Bu pozlarıyla magazin gündeminde sık sık yer alan Erbil, Instagram'da 'yasminerbil' adını kullanıyor. Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil pozlarıyla adeta Instagram fenomenlerinden biri haline geldi.


Geçtiğimiz günlerde bikinili pozuyla adından söz ettiren Erbil, göğüs dekolteli elbisesiyle de dikkat çekmişti. 26 yaşındaki Yasmin Erbil, düzgün fiziğiyle adından söz ettiriyor.
 


 


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum