Sporcular Enkaz Altında!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Hatay Kadın Voleybol Takımı oyuncularının enkaz altında kaldığı belirtildi.

Sporcular Enkaz Altında!
06 Şubat 2023 - 15:38 - Güncelleme: 08 Şubat 2023 - 09:39

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Hatay Kadın Voleybol Takımı oyuncularının enkaz altında kaldığı belirtildi. Öte yandan, milli güreşçi Taha Akgül, 30 ile 40 arasında güreşçinin enkaz altında kaldığını belirterek yardım çağrısında bulundu.

Alanya Belediyespor oyuncusu Eneshan Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hatay Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan 14 oyuncunun kaldıkları binanın yıkılması üzerine enkaz altında kaldıklarını duyurdu. Eneshan Can, oyuncuların, Cumhuriyet Mahallesi Bostan Sok. No: 1 numarada bulunan Antakya Spor Salonu'nda kaldıklarını ve kendilerine ulaşılamadığını belirtti. Can, oyunculara ulaşılmasının sağlanması için çağrıda bulundu.

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken bir açıklama yaparak, oyunculara ulaşılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi. Erken, "Yüreğimiz yandı. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce çıkarılmasını umut ediyoruz. Sporcularımız da umarım en kısa zamanda ulaşılır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dilerim" dedi.
Milli güreşçi Akgül: Maraş'ta 40'a yakın güreşçi enkaz altında kaldı

Milli güreşçi Taha Akgül, yaşanan deprem için yardım çağrısında bulunarak, "Kahramanmaraş’taki güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır. Sporcularımız göçük altındadır. Acil yardım bekliyoruz" dedi.

Milli güreşçi Taha Akgül, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Akgül paylaşımında, "Kahramanmaraş’taki güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır. Sporcularımız göçük altındadır. Acil yardım bekliyoruz. Allah’ım sen yardım et Yarabbi!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum