Survivor'da şampiyon belli oldu

Survivor All Star 2022 Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasıyla tamamlandı. Adem Kılıçcı ise ikinci oldu.

Survivor'da şampiyon belli oldu
01 Temmuz 2022 - 10:04

Batuhan Karacakaya dün gece veda ederek Survivor'u 3. olarak tamamladı. Oğlunun elenmesine sinirlenen Gülhayat Karacakaya sosyal medya hesabından sert yorumlarda bulundu. Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 Finali'nde anne Gülhayat Karacakaya'ya aynı şekilde cevap verdi...



 

Survivor 2022 All Star’da bu senenin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Boksör Adem Kılıçcı ikinci Batuhan Karacakaya ise Survivor 2022 All Star'ı üçüncülükle tamamladı. Böylece 15 Ocak 2022'de başlayan 6 aylık zorlu yarışmanın şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu...

ACUN'DAN O İSME YANIT

Survivor’da dün gece Batuhan Karacakaya 3. Olarak Survivor’a veda etti. Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya sosyal medya hesabından oğlunun hakkının yenildiğini iddia ederek paylaşımlarda bulundu. Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Oğlumun Hakkını Yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak."

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Gülhayat Karacakaya’nın bu sözlerine karşılık olarak bir açıklama yapacağını duyurmuştu. Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı şunları söyledi:

“Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl malesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar.

 Sevgili Batuhan'ın da annesi sağolsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı.

Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna’nın annesi bayağı aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor.”

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR

Survivor 2022 All Star’ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 yılında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag’ta doğdu. Babası Türk annesi Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Nisa, çocukluğundan beri birçok spor dalına ilgi duymaktadır. 3 aylıkken önce annesiyle daha sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki bir yüzme takımında yer aldı.

Nisa, 8 yaşında profosyonel olarak tenis oynamaya başladı. Aynı zamanda voleybolda da iyi bir performans sergileyen Nisa, 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Nisa Bölükbaşı, Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile ilişki yaşamaktadır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum