Tonguç'la TYT ve LGS'ye Hazırlanmak Hem Eğlenceli Hem Kolay

Okul hayatı boyunca gireceğiniz iki önemli sınav olup bunlardan biri lise için önemli olan LGS ve diğeri ise üniversite sınavıdır.

Tonguç'la TYT ve LGS'ye Hazırlanmak Hem Eğlenceli Hem Kolay
11 Ekim 2021 - 13:35 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 13:38


Her iki sınav da geleceğinizin şekillenmesi üzerinde doğrudan etkilidir. Bu nedenle söz konusu sınavlara hazırlık sürecinizi en verimli şekilde geçirmenizde fayda vardır. Tonguç bu konuda daima sizin en önemli destekçiniz olacaktır.

Tonguç Mağaza’da satışa sunulan sınava hazırlık kaynakları ile sınavda karşınıza çıkma potansiyeli yüksek olan soru tiplerini görebilir, konu eksiklerinizi tespit ederek çalışma planınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Her bir kaynak sıkılmadan öğrenebileceğiniz şekilde ve dikkatinizi çekecek detaylarla oluşturulmuştur. Bu sayede TYT ve diğer tüm sınavlara hazırlanmayı kendiniz için daha kolay hale getirebilirsiniz.
Üniversite sınavında çalışmanız gereken konular biraz daha geniş kapsamlı olduğundan daha detaylı bir çalışma düzeni oluşturmalısınız. Dilerseniz soru bankası ve konu anlatımlı kitapların yanı sıra ders çalışma programı da satın alarak çalışmalarınıza yön verebilirsiniz.

TYT’ye Kolayca Hazırlanmanın Yolu Tonguç

Üniversite sınavına tam donanımlı şekilde girmek istiyorsanız sizin için en doğru adres Tonguç olacaktır. Tüm derslere ait kaynakları güncel sınav formatına ve konularına uygun şekilde sunan Tonguç aynı zamanda motivasyon denemelerine de sahiptir. Kaynaklar kendi içerisinde 0’dan serisi, motivasyon denemeleri, taktikli serisi, zoru serisi ve dinamo serisi gibi farklı kategorilere ayrılır. Bunların her biri ders ders sınıflandırılır.
Örneğin matematik dersi ile ilgili konu anlatımlarına ulaşmak istediğinizde karşınıza çok sayıda kaynak çıkacaktır. Ayrıca planlama ürünleri, soru bankası, dergi ve fasikül, deneme sınavları, akıl haritaları ve akıl notları gibi kaynaklar da bulunmaktadır. TYT ya da LGS fark etmeksizin her kaynak güncel müfredata uygun hazırlanmıştır.

Tonguç ile LGS için İlk Adımı Atın

Set ya da tekli halde fark etmeksizin LGS için ihtiyacınız olan her türlü kaynağı Tonguç Mağaza’dan satın alabilirsiniz. Alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanan Tonguç yayınları; sınava konu eksiğiniz kalmadan, tüm soru tiplerini iyice öğrenmiş bir şekilde girmenizi sağlayacaktır. Her biri titizlikle hazırlanan yayınlar arasında fen bilgisi, din kültürü ve ahlak bilgisi, İngilizce, matematik, Türkçe ve diğer tüm dersleri bulabilirsiniz. Sınavlar haricinde diğer sınıflara özel kaynakların olması sayesinde çalışmalarınızı erkenden sıkı tutarak ilerleyebilirsiniz. Böylece hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacaktır. Ders çalışırken gerekli olan LGS kaynakları da dahil tüm kitapları en uygun fiyatlarla hemen online mağazadan sipariş verebilir, adresinizden teslim alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum