Ünlülerin yok artık dedirten skandal cinsel ilişkileri

Magazin dünyasında bazen öyle talihsiz olaylar yaşanıyor ki, üzerinden yıllar geçse bile unutulamıyor. İşte magazin tarihine damga vuran o skandallar...

Ünlülerin yok artık dedirten skandal cinsel ilişkileri
30 Nisan 2019 - 10:32


Ünlü oyuncu bindiği uçağın tuvaletinde bir hostesle sevişti!

Hostes, ilişki için İngiliz aktör Ralph Fiennes’a, ‘10 üzerinden 10’ vermiş, ünlü oyuncunun gördüğü en iyi aşık olduğunu söylemişti. Hostes Robertson ünlü aktörle daha sonra da birçok kez beraber olduklarını itiraf etmişti. Hostesin, bu itiraflarından sonra işine son verildi.


Parkta cinsel ilişkiye girerken yakalandı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, 2004 yılında, o dönem sevgilisi olan eski eşi Kevin Federline ile Almanya Stockholm'deki bir parkta, sevişirken yakalandı.


Angelina Jolie

Angelina Jolie, oyunculuğu ve Birleşmiş Milletler bünyesindeki yararlı çalışmaları bir yana, skandallarıyla da tanınan bir yıldız... "Girl, Interrupted" adlı filmdeki oyunuyla "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanan yıldız, ödülünü almaya erkek kardeşi James ile birlikte çıktı. Teşekkür konuşmasını yapan Jolie ile kardeşi, milyonların gözü önünde dudak dudağa öpüştü. Jolie, bunların üzerine bir de "Görüyorsunuz kardeşimle aşk yaşıyorum" diyerek tuz biber ekti.


George Michael, gay sevgilisini saatliğini 150 sterline kiraladığı erkek cinsel ilişki işçisiyle aldattı!

George Michael, genç bir erkekle uzun uzun öpüşmüştü. Magazin dünyasının büyük ilgisine çeken karelerdeki gencin 23 yaşındaki Çek asıllı erkek cinsel ilişki işçisi olduğu ortaya çıktı. İngiliz News of the World gazetesinin haberine göre şarkıcı, kendini Gay Romeo ismiyle tanıtan genci cinsel ilişki için saati 150 sterline yatına davet etti. Michael'in sevgilisi Goss'un fotoğraflara büyük tepki gösterdiği söylendi.





YORUMLAR

  • 0 Yorum