Yapay zeka ölümün resmini böyle çizdi!...

Discord kanalına entegre edilen bir yapay zeka motoru verilen tanımlamalara ilişkin gerçekçi görseller üretiyor. Midjourney isimli yapay zeka motoru, ölümün resmini böyle çizdi!

Yapay zeka ölümün resmini böyle çizdi!...
13 Ağustos 2022 - 10:08

Bugün yapay zeka olarak tanımlanan robotik otonom sistemlerin yapamayacağı pek bir şey yok gibi. Şarkı bile bestelemeye başlayan yapay zeka fonksiyonlarına erişmek çok kolay. Discord gibi iletişim uygulamalarında anlık yapay zeka işlemlerini test edebiliyorsunuz.

Yapay zeka ölümün resmini yaptı

Ünlü Magic Leap kurucusu David Holtz tarafından yönetilen küçük bir ekibin geliştirdiği Midjourney adındaki yeni yapay zeka motoru, kendisine yazılı olarak verilen bir terimi resim haline dönüştürerek sahibine çıktı olarak veriyor.

 

Kullanmak için Midjourney Discord sunucusundaki Newbee kanallarının birine girerek /imagine yazmalı ve açılan pencerede Prompt kısmını seçerek tercih yapmalısınız. Holtz ölümün resmini çizmesini istemiş ve ortaya ilginç resimler çıkmış.

 

Discord kanalında yüzlerce kişi farklı konularda çizim yaptırmış ve etkileyici görseller elde edilmiş. Robot çizimi tamamlamak için 1 dakikaya ihtiyaç duyuyor. Test süreci olduğu için kullanıcıların fazla sayıda çizim yaptırmasına izin verilmiyor. (Kaynak: Donanım Haber)

Yapay zeka uzayda bazı ‘anormallikler’ tespit etti

YORUMLAR

  • 0 Yorum