GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

Fetullah Gülen’in peşinde Rusya da var artık

04 Nisan 2018 - 11:15

Mehmet Barlas Sabah Gazetesi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Adana'da yaptığı konuşmada FETÖ'nün elebaşına yönelik seslendirdiği uyarının yansımalar yapmaması mümkün değildi .

Erdoğan şöyle demişti:

"- Kosova'dan 6 tanesini paketleyip getirdi MİT... Pensilvanya da gelecek. Gelecek. Öyle bir yere kadar kaçarsın. Nihayeti yok bu işin..." 

TASS'ın haberi Dün gelen Rus TASS ajansı kaynaklı bir habere göre ABD Adalet Bakanlığı Sözcüsü Nicole Navas Oxman, FETÖ'nün iadesine ilişkindeğerlendirmede bulunmuş. Oxman Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastı soruşturması bağlamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'le ilgili kararın, Türkiye'den gelebilecek belgelerin değerlendirilmesinden sonra verileceğini söylemiş.



ABD projesi 

FETÖ elebaşının kaderi artık sadece Türkiye'ye yönelik olarak işlediğisuçların ABD tarafından kabul edilmesine bağlı değil... Neticede Türkiye'de orduya ve polise sızarak her türlü kanunsuzluğu örgütlemesi ve hatta 15 Temmuz'da darbe yaptırmaya teşebbüs etmesi bile ABD açısından kabul edilebilir eylemlerdir... Çünkü FETÖ de PKK gibi bir Amerikan projesidir.



Rusya da peşinde 

Ancak şimdi devrede bir de Rusya var... 

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar