GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

Olimpos'un yeni tanrıları Dünyayı yöneten 300 kişi

25 Ağustos 2019 - 09:04

Oyun, çocukta biter… İngiliz'de asla bitmez!” (Gandi)

“Hak dinlerinin hepsi yok edilmeli!” (Adam WeishauptIlluminati)

Ayrıntılarıyla anlatacağımız 300'ler Kurulu, diğer adıyla Olimpos Tanrıları, derin devlet adına eylem yapan bütün gizli örgütlerin genel karargahıdır. Günümüzde ABD'nin yönetim ve denetiminde olsa da, kurucusu İngilizlerdir. Olimpos Tanrıları'nın siyaset, ticaret, banka sistemleri, medya ve askerleri örgütlediği, yönlendirdiği kulaktan kulağa fısıldanır yıllardır. 

Eski istihbaratçı Dr. John Coleman'ın araştırmalarına göre 300'ler Kurulu, İngiltere'nin en eski kuruluşu Doğu Hindistan şirketiyle doğrudan bağlantılıdır. Bu şirketin insan değil "şeytan icadı" olduğunu bugün İngilizler bile kabul eder. Hindistan'da başlattığı afyon ticaret nedeniyle şirket akıllara ziyan bir servete sahip olmuş, bu da 300'ler Kurulu'nun gücüne güç katmış. 

Gerek şirket gerekse onun izinde yürüyen 300'ler Kurulu Musevilik, Hıristiyanlık ve Müslümanlık gibi bütün hak dinlerinden nefret eder. 

Illuminati'nin kurucularından Adam Weishaupt, 1 Mayıs 1776'da yaptığı bir konuşmada şöyle der: 

"Bizim sırrımız şudur: Eğer bütün dinleri yok edeceksek, kendimizi dindar göstermek zorundayız. Bizi amacımıza ulaştıracak her yol, ne kadar tiksindirici olursa olsun, kutsaldır!

"Bunu başarmanın yolu çok gizli bir cemaat olarak çalışmayı ve zaman içinde teker teker bütün devlet kurumlarını işgal etmeyi gerektirir. Devletin elindeki bütün imkanları kendi amaçlarımız doğrultusunda kullanmalıyız. Düzenimizin amacı başta Hıristiyanlık, bütün dinlerin yok edilmesidir. "

Onlara göre dünyanın kaynakları değerlidir ancak ‘gereksiz halk yığınlarınca’ tüketilmeleri kabul edilemez. Gerek Illuminati, gerek 300'ler Kurulu kendi ırkları dışında hiç kimseye hayat hakkı tanımamaktadır. İngiliz Derin Devleti'nin yönetim ve denetimindeki gizli kurumların hedeflerini Dr. John Coleman açıklar: 

"İncil'in Yaratılış Bab'ında belirtilen 'küre ve dünyayı ele geçir' buyruğu ancak uzun vadeli işlerin güvencesi olan sanayiye dayalı iş pazarlarının (industrial job markets) yok edilmesiyle engellenebilir. Bunun yolu Hıristiyanlığı zayıflatıp yok etmek, sanayileşmiş ülkeleri çökertmek, 300'ler Kurulunca gereksiz görülen ve nüfus fazlalığını oluşturan yüz milyonlarca insanı imha etmek ve Kurul'un küresel tasarımlarına ayak direten her lideri ortadan kaldırmaktan geçer!"

 

Aziz ÜSTEL
[email protected]

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar