GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

ŞEYTANIN EN BÜYÜĞÜ İNGİLİZ DERİN DEVLETİ

03 Kasım 2019 - 11:53 - Güncelleme: 03 Kasım 2019 - 11:55

İngiliz Derin Devleti'nin kuruluşu Chatham House Türkiye'nin bölünmesi konusunda pek bir hevesli: "Türkiye'nin son hali, Osmanlı'nın son günleri gibi. PKK'ya özerlik verilmesini, yani bir Kürt devletinin kurulmasını artık tartışmamalıyız. Türkiye buna mecbur!! PKK yönetimi Batıyla aynı değerleri, görüşleri paylaşıyor... Türkiye isteneni yapmaz (PKK'ya özerklik tanımazsa) o zaman uluslararsı hukuk devreye girer.Bunun için elde yeterince malzeme (veri) var. Türkiye itiraz ederse yaptırımlar devreye girer; hatta  yaptırımların eşiğindeyiz.Kürt Bölgesinin sınırları çizilmeli, Türkiye'den alınacak toprak belirlenmeli. "

Döndük dolaştık gene Sevr anlaşmasına geldik.  Zamanında Öcalan boşuna "bizi en iyi anlayan İngiltere'dir.."dememiş. İngiliz derin devletinin ve MI6'nın 

 gözde yayın kuruluşu, The Economist  dergisinde, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yayınlanmış bir yazıda: "İslam, bombalanarak yeniden yapılanmaz. Ama içeriden değiştirilebilir," deniyor ve örnek olarak Sisi'yle Fetullah Gülen veriliyordu!

İngiliz Derin Devletiyle PKK arasındaki bağlantı, PKK'lıların uluslararsı yayın organlarında çıkan söyleşilerinde de yer alıyordu.  BBC'da 25 Nisan 2016 tarihinde, "PKK , Türkiye'yi uzun bir bağımsızlık savaşı için uyarıyor",başlığıyla yayınlanan Cemil Bayık'la yapılan söyleşidir. Bayık gerek ABD gerekse de İngiltere'yle ilişkide olduklarını ve onların desteğiyle, Türkiye'ye yönelik yoğun ve uzun sürecek bir savaşın başlayacağını vurguluyordu.

Batık'ın İngiltgere ve ABDnin gerilaleyla dolaysız ilişkide ollduğunu açıklaması çok önemlidir. Bayık İngiliz Derin Devletiyle doğrudan ilişki içinde olduklarını açık açık söylüyordu. Bayık, Türkiye'yi bölmek gibi bir amaçları olmadığı yalanını açıkca söylüyor, Ankarfa'nın amacının Kürtleri diz çöktürmek olduğu yalanını bir kez daha yineliyordu.

Aslında komünist olduğunu her fırsatta tekrarlayan PKK'nın asıl amacı bizim vatanımızı bölmek  ve Güneydoğu'daki kardeşlerimizi Komünist bir yönetim altında inletmek olduğu bir gerçektir.

Cemil Bayık sürdürdükleri terörü İngiliz Derin Devletinin desteğiyle yaptıklarını açıkca söylemiş.Türkiye'nin sözüm ona Batılı dostlarıyla ilişkilerini gözden geçirme vakti çoktan gelmiştir. İnönü'nün bir sözünü hatırlamakta yarar var:"Gün gelir dünya yeniden kurulur ve biz bu yeni dünyada yerimizi alırız!"

Aziz ÜstelAZİZ ÜSTELSTAR GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar