Zula Altın Ne İşe Yarıyor

Türk yapımı oyunlardan ilki olan Zula ile sizlerde İstanbul sokaklarında harika bir mücadeleye hazır mısınız?

Zula Altın Ne İşe Yarıyor
24 Şubat 2021 - 16:12

Zula AltınNe İşe Yarıyor

Türk yapımı oyunlardan ilki olan Zula ile sizlerde İstanbul sokaklarında harika bir mücadeleye hazır mısınız? Asker ve istihbaratçı iki grubun yer aldığı bu oyunda aslında ana tema haritalardır. İçerikte bulunan tüm oyun alanları, farklı asker tiplemeleri, ilgi çekici silahlarla birlikte oyunun milyonlarda takipçisi bulunuyor.
Ücretsiz ve çevrimiçi bir oyun olan Zula’da para birimi olarak altın ya da diğer adı ile zula e pin kullanılıyor. Sahip olduğunuz epin’ler sizlerin oyun süresince malzeme ve teçhizat almanıza yarıyor. Satın almış olduğunuz bu malzeme ve teçhizat sayesinde oyunda var olan karakteriniz çok daha güçlü bir hale geliyor. Ve oyun içerisindeki etkinliğiniz artıyor.
Bugün Zula oyununu oynayan milyonlarca kişiden bahsediliyor. Kurulum itibari ile ücretsiz olan oyunda aslında farklılığınız epin’lerle satın almış olduğunuz malzeme ve teçhizata bağlı oluyor. Aslında farklı birçok asker tiplemesinin bulunduğu bu oyunda sahip olduğunuz Zula epin sayesinde askerinizi donatabilir ve tam hazır hale getirebilirsiniz.

Zula EPin Satın Al

Zula oyununun büyüsüne kendiniz kaptırdıysanız bu oyunda etkin bir şekilde var olabilirsiniz. Etkinliğinizi ve diğer askerlerde farklılığınızı ortaya koyabilmek için epin satın almalı ve bunlarla askerinizi baştan aşağıya donatmalısınız. Böylece çok daha iyi bir imaja sahip olabilirsiniz. Bu imaj sizleri oyun içerisinde güçlü ve farklı kılacaktır.
Foxngame sitesi aracılığı ile e pin zula satın alabilirsiniz. Her oyuncunun bütçesine uygun olacak şekilde zula altın paketleri hazırlanmıştır. Bu paketleri online olarak satın alabilir ve Zula oyununda elinizi güçlendirebilirsiniz.
Foxngame sitesi zula e pin satın alabileceğiniz en güvenilir platformlardan birisidir. Satın almış olduğunuz tüm zula epin paketleri için sizlere ekstra bonus verilmektedir. Almış olduğunuz altın sayısına bağlı olarak bu bonus miktarı yükselmektedir.
Foxngame sitesine giriş yapabilirsiniz. Online sistem üzerinden zula altınlarınızı satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz tüm altınlar anında Zula hesaplarınıza aktarılmaktadır. Satın alma işleminin hemen ardından Zula oyununa giriş yapabilir ve askerlerinizi daha güçlü bir hale getirmek ve onları donatmak için hemen işe başlayabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum